3 råd der vil gøre dit liv sjovere

Gør noget godt for dig selv 

Det kan være svært at prioritere sig selv, når man har fået børn. Nogen har bare generelt svært ved at det, men ikke mindst, så er man også nødt til at gøre det engang i mellem. Både fordi det gør end glad, men det øger også ens selvtillid. 

Det kan være at få ordnet negle, hver 2. måned, tage til frisøren hver 6. måned, kønt tøj til dig selv ofte, så du hele tiden føler, at du får fornyet energi. 

Økonomien skal være ok med det

Det kan godt være, at du føler, at du er nødt til at gøre de ting for dig selv, men hvis din økonomi ikke kan køre rundt, hvis du bruger for mange penge på dig selv, så går det hen og bliver et problem. Derfor skal du tilpasse dine muligheder, efter hvor mange penge, du har til rådighed til det. Det kan være at det kun bliver til frisøren, hvis det er dét du højest prioritere, men så er det også pengene værd! – Det betyder altså, at du enten er nødt til at nedprioritere at få lavere negle, få massage eller få ordnet hud, hvis økonomien ikke er til det. 

Oplev livet

Livet går hurtig. Hurtigere end man lige når at registrere. Derfor skal man også huske på, at man skal nyde livet, og være til stede i nuet. Især tiden efter man har fået børn, kan gå særlig stærkt, og det er fordi at der sker noget hele tiden. Derfor skal man især, tage sin tid til at arrangere nogle oplevelser, rejser, aktiviteter eller udflugter. Alt hvad man lige er til. Det behøver ikke at være noget stort og dyrt. Det er selve tanken og oplevelsen, der tæller. Det er oplevelser, som man ikke vil fortryde, om man kunne lide det eller ej, så vil man huske det, og vil kunne fortælle ud fra det man oplevede. 

Inden man når at se sig om, så er børnene flyttet hjemmefra, og man sidder tilbage, og tænker på, hvad man har brugt de sidste år af sit liv på. Det for skal man huske, at nyde livet, i mens man har det. For man ved ikke hvad næste dag bringer.