5 gode ideer til hygge i haven

Sommeren er for alvor over os – og det betyder for mange havehygge og masser af udendørsaktiviteter. Vi har derfor her samlet 5 tips til, hvordan du kan hygge dig i haven i det gode vejr – både alene og med venner og familie.

Tag på picnic

Der er ingen, der siger, at du skal længere væk end din egen have for at nyde en hyggelig picnic i naturen. Pak en taske med din yndlingsfrokost, en god flaske vin, nogle glas og et blødt tæppe – og så er du faktisk klar til at nyde en lækker frokost ude i græsset. Hvis du tager afsted alene, kan du med fordel tage en god bog med eller f.eks. lytte til en god podcast eller blot din yndlingsmusiker eller -band.

Køb en hængekøje

En hængekøje er lig med ferie, sol og sommer – og det er derfor den perfekte ting til haven, når du gerne vil hygge dig, sammen med en lækker cocktail selvfølgelig. Der er masser af fordele ved at ligge i en hængekøje frem for en havestol. En hængekøje virker nemlig afstressende, og det er en kæmpe fordel, hvis du har brug for at slappe af efter en lang dag. Den forbedrer også din blodcirkulation – og det er derfor meget bedre at ligge i en hængekøje dagen lang end at sidde i en stol eller på en sofa. Du kan finde et stort udvalg af smukke hængekøjer her: https://www.brugskunst.dk/shop/frontpage.html.

Hold grillaften med vennerne

Sommer er lig med grillmad, så hvis du har brug for hygge i hverdagen, behøver du ikke lede længere end i supermarkedets grilludvalg. Køb lækkert ind til f.eks. kartoffel- eller pastasalat, lækkert grillkød og sprøde sommersalater og nyd en lækker grillmiddag i haven sammen med din familie, venner, studiegruppe eller bare dig selv. Grillmad smager simpelthen bedst en sommeraften i godt selskab.

Spil nogle sjove spil

Leder du efter gode aktiviteter til haven, så behøver du ikke kigge længere end her. Der findes et hav af gode spil, som du kan nyde med vennerne i din egen baghave. Det klassiske spil er kongespil, hvor to eller flere personer dyster mod hinanden om at få væltet nogle træstolper. Det kan også være f.eks. stangtennis – eller også kan du jo også forvandle havebordet til et beer pong bord, hvis du skal holde fest.

Telttur

Er du træt af de varme nætter – og har du svært ved at falde i søvn? Du kan da sætte et telt op i haven og sove derude, når det simpelthen bliver for varmt indenfor. Du kan også roligt falde i søvn i hængekøjen. Det giver faktisk også en rigtig god nattesøvn.