Klar til sommer og sol? – tid til nyt i garderoben 

Selvom vi måske ikke helt er klar til at smide de varme vinterjakker ind bagerst i skabet, så kan vi stadig godt stille og roligt begynde at se frem til en sommer, der på ingen måde minder om den kolde vinter, vi har haft over os de seneste par måneder. 


Bliv helt klar til sommerens varme solstråler med en opfrisket og lækker garderobe fyldt med alt fra accessoires, sommerkjoler og sandaler.


Nye accessoires så du kan mikse og matche  

Oplever du – som mange andre danske kvinder – også, at du bare er mere åben for at prøve nye styles og smykker, når sommeren er over os? Så er du nok også allerede nu på udkig efter denne sommers helt store trends. 


Allerede sidste år begyndte vi at se mere til de smukke men helt simple ankelkæder. Her er der et lækkert smykke, som helt elegant og afdæmpet er med til at gøre sommerens mange outfits lidt mere festlige. 


Du kan matche din ankelkæde på mange forskellige måder og i mange forskellige styles. På den måde kan det afdæmpede smykke nemt følge dig hele vejen igennem sommeren og de mange lange lune dage i godt selskab. 


Flere måder at få ”nyt” ind i garderoben 

En ankelkæde er uden tvivl en fed ny gæst i dit klædeskab, hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med smykket. Men der er også andre måder at få ”nyt” ind i garderoben på. 


For det er ikke sikkert, at du har alverdens penge til at gå ud for at friske alt dit tøj op. Men så er det jo heldigt, at du har muligheden for at finde fede fund i din lokale genbrugsbutik. Her sparer du både en masse penge, imens du samtidig er med til at følge den grønne bølge, som vi alle skal se mere ind i.