Automatisk kladde 2

Boksmadrasser

En boksmadras er bygget op på et fjedersystem, der ligger ovenpå en allerede integreret træramme. Med benene under boksmadrassen har du stort set en komplet i seng, men du kan også lægge den i en sengeramme, hvilket medfører at den faste træramme der udgør bunden, gør at boksmadrassen hverken kan bøjes eller vrides. Fordelene ved boksmadrasser er at fjedrene følger kroppens linjer og giver hermed en god komfort, med en topmadras så forlænger det holdbarheden af sengen, og giver endnu bedre komfort. Med meder, eller ben så er der tale om en komplet seng.

Læg dig rigtigt på madrassen

Hvis du vil være sikker på, at du ligger ordentligt på madrassen, så kan det være en god ide at få din kæreste eller en anden person, som du kender godt, med dig ud, når du skal prøve senge. Det kan godt blive pinligt at bede ekspedienten om at tjekke. Når du synes, at du ligger godt, så skal din hjælper stikke en flad hånd under lænden på dig. Det skal kunne lade sig gøre uden for meget modstand. Dermed ved du, om madrassen støtter din krop korrekt.

Kunst på væggene

Hvis du gerne vil have lidt sjæl og personlighed i soveværelset, så kan du vælge at hænge noget kunst op på væggene. Det kan du blandt andet gøre i form af malerier eller plakater. Her er det også helt op til dig, hvilke motiver du ønsker. Du kan også have andre flotte pynteting i soveværelset, som du for eksempel kan have stående på kommoden eller et sengebord.

Har du nogle spørgsmål om et af vores produkter eller har du måske bare hjælp til at finde det rigtige produkt, så står vi altid klar til at hjælpe dig og du er altid mere end velkommen til at sende os en mail, så vil vi vende tilbage så hurtigt vi overhovedet kan. Vi elsker indretning og det er vores helt store passion, derfor vil vi også med glæde hjælpe dig, til at træffe den rigtige beslutning i forhold til hvilket møbel der passer bedst ind hos dig. I vores udvalg kan du finde et væld af forskellige senge, som passer ind i moderne hjem. Gå ind på senge-tilbud.dk og find den seng som du har ledt efter på tilbud. Ved at købe en seng på tilbud, så kan du altså spare mange penge. Du vil ofte kunne spare op til 20% på sengen og når sengen koster fra 20.000 kroner, så er det faktisk en del penge du kan spare ved at købe sengen på tilbud.