Beskyt mobilen med et cover

De fleste har nok prøvet det, mobilen glider ud af hånden, lander på jorden og skærmen er ødelagt på et splitsekund. Den nye skærm til mobilen koster en mindre formue og ofte bliver mobilen aldrig som ny igen. Heldigvis kan et mobilcover beskytte din iPhone eller hvilken mobil du måtte have, imod stød riser og andre uforudsigelige skader.

Der findes i dag mange forskellige typer af mobilcovers til alle typer af telefoner, tablets mv. Det er dog langt fra alle af disse coveres, som beskytter mobilen lige godt. Faktisk er der mange af disse covers, som giver en falsk beskyttelse, idet covere ikke dækker hele telefonen og derfor stadig er disponeret for skader.

Vælger du et cover med fuld beskyttelse, som samtidig er fremstillet af gode materialer, så er chancen for optimal beskyttelse meget større. Coveret kan evt. kombineres med en skærmbeskytter, så er risikoen minimeret til det minimale.

Prisen stemmer ikke altid overens med kvaliteten, så gå efter et cover med læder, disse er ofte fremstillet i et mere eksklusivt materiale og beskytter derfor telefonen bedre. Læder i sig selv er også stødabsorberende og aftager derfor eventuelle stød, som telefonen måtte få, hvis denne tabes på jorden.

Er et cover til mobilen ikke lige dg, så er der også mulighed for at benytte et etui eller en taske, kært barn har mange navne. Et etui kan med fordel benyttes af dig som er meget aktiv, men alligevel har behov for at have mobilen med på farten. Etuiet kan ofte fastgøres til bukser, bælte eller andre steder, så telefonen altid er nemt tilgængelig. Håndværkere benytter for eksempel ofte denne løsning, kombineret med et cover og en skærm beskytter. I etuiet er telefonen endnu bedre beskyttet for støv og væske.

Som det første skal du undersøge hvor stor din mobil er, dette kan gøre med en simpel søgning på nettet efter mobil størrelser, hvorefter du nemt kan finde det cover som passer bedst til netop din mobil.

Konklusionen herpå må være, at et mobilt cover er et uundværlig stykke tilbehør til enhver telefon, hvis man har denne kært og gerne vil holde den som ny i lang tid fremover. Som en bonus er en velholdt telefon ofte i højre kurs den dag denne skal skiftes til en nyere model og der er derfor nemmere at få en bedre pris for denne, hvad enten den sælges privat eller son en af de mange forhandlere som tilbyder køb heraf.