Blackpods: de nye ørepuder til enhver telefon i et fantastisk design med god lyd

Apples ørepuder har været standarden i mange år. De er nemme at bruge, kommer i forskellige farver og lyder godt. De passer dog ikke alles ører godt og kan være ubehagelige efter lange perioder. Det er her, Blackpods kommer i spil! Blackpods ligner ikke kun mere Apple-produkter end traditionelle ørepropper, men giver også en fantastisk lytteoplevelse med deres kvalitetslyd.

Blackpods er de nye EarPODs til enhver telefon i et fantastisk design med fantastisk lyd. De har et innovativt øretelefon, der skaber perfekt forsegling af dine ører uden at være for stramt eller trække i hår, som mange andre hovedtelefoner kan, og stadig leverer fyldige bastoner på ethvert lydstyrkeniveau, mens du blokerer støj udefra fra at distrahere dig, når du lytter udendørs – alt tak af deres Noise Attenuation Design Technology (NADT). Blackpods unikke over-theblock-kabel er designet, så det ikke vikles under brug, fordi de ikke er sammenfiltrede, men i stedet gør plastik dem stærke nok, hvor ledninger ikke let kan trækkes ud ved et uheld! Den rette vinkelstikstik giver nem forbindelse til de fleste tilfælde, inklusive iPhone SE-etui, hvilket også betyder

Blackpods er en super tilføjelse til din telefon!

Blackpods er de nye EarPODs til enhver telefon i et fantastisk design med fantastiske lyde. e-øreproppen, der skaber perfekt tætning på dine ører uden at være for stram eller trække i hår, som mange andre hovedtelefoner kan, og stadig leverer fyldige bastoner på ethvert lydstyrkeniveau, mens du blokerer støj udefra fra at distrahere dig, når du lytter udendørs.

De er slanke, de er stilfulde og har god lydkvalitet!

Fantastisk design og endnu bedre lyd. Brug de nye blackpods til din telefon for at gøre det lettere at lytte på farten end nogensinde!

Hvor meget nyder du at være i stand til at skabe et segl til perfekt lyd uden andre distraktioner? Blackpods er lavet med blødt silicium, der er sømløst og behageligt nok, hvor ledninger ikke let kan trækkes ud ved et uheld. De har også en stærk hukommelsestråd, der forbliver på plads, så du behøver ikke mere bekymre dig om, at de falder af under træning eller endda bare tager en daglig gåtur udenfor, mens de stadig leverer rige bastoner på alle lydstyrkeniveauer fra det avancerede driverdesignsystem – dette betyder, at de er i stand til at blokere alt, men hvad der er vigtigt: musik, der kommer højt og tydeligt ind i øretelefoner, der er tunet specifikt, producerer ikke kun lyd i høj kvalitet på tværs af forskellige genrer som pop country hip hop rap rock jazz dans

Du kan bruge dem til håndfri samtale på farten eller på kontoret

Få den bedste håndfri oplevelse med håndfri og de nye blackpods. Den bedste gave til hjemmet.

Yderligere funktioner: Blackpods er kompatible med alle de nyeste telefoner i fantastisk design. For iPhone-brugere er der en ekstra knap på hvert ørepropp, der giver dig adgang til Siri og foretage opkald uden at have din telefon uden for rækkevidde eller lomme!

Som en travl studerende har jeg brug for mine hænder fri til notering, mens jeg udfører opgaver, hvilket betyder, at det er vigtigt, at de bliver ved, når de løber ærinder rundt på campus efter klassen … hvilket også betød at finde nye hovedtelefoner var højt prioriteret i år. Dette førte mig ned ad nogle kaninhuller, hvor over-øremodeller blev fundet for store af dem, der foretrækker mindre størrelser som mig, så endelig en dag i Apple Store lige før jul 2015 – “Black Pops” skete bare over dem som af skæbnen.