Bliv klar til ferie i syden med et lækkert beach towel

Det ser så småt ud til, at sommeren er reddet. Der åbnes lige så stille op for rejser, og planlægger du af netop den grund at tage på sommerferie i syden? Måske du hertil mangler et lækkert beach towel? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her har du nemlig mulighed for at læse meget mere om netop lækre strandhåndklæder, som du med stor fordel kan vælge at tage med dig på ferie. Der er nemlig tale om et beach towel, der er sandafvisende og hurtigtørrende, så du hverken slæber sand eller vand med hjem fra stranden. Derudover har det fantastiske beach towel også en masse andre lækre egenskaber, og du kan læse meget mere om dem lige her. Du kan dog også allerede nu få købt dig dit helt eget eksemplar af det fantastiske beach towel.

Et beach towel, der fylder mindre end en vandflaske

Dette beach towel er desuden ikke blot perfekt til din ferie, fordi det tørrer hurtigt og er sandafvisende. Nej, det er ligeledes perfekt til din ferie, fordi det nærmest ikke fylder noget i din taske eller kuffert. Når håndklædet er foldet ud, har det en størrelse på 160×80, men folder du det sammen, kan håndklædet sammenfoldet faktisk fylde mindre end en vandflaske! Og det betyder, at du har mere plads i din rejsetaske eller kuffert til et par ekstra sko – eller måske en bikini eller to mere, så du kan skifte lidt fra dag til dag. Altså har du meget mere plads til en masse lækre ting i din taske, som kan være med til at gøre din ferie endnu bedre – og hvem ønsker ikke det?

Brug også dit beach towel som sportshåndklæde

Og som om det ikke var nok, så er det lækre beach towel faktisk også af allerhøjeste kvalitet. Det er lavet i kvalitetssikre mikrofibre, og det gør håndklædet enormt holdbart, så du kan have glæde af det på mange ferier frem. Derudover er det vanvittigt blødt og meget absorberende – ja, det kan faktisk holde sin helt egen vægt i vand!

Du kan dog også sagtens bruge det til mange andre ting end som beach towel. Af natur samler mikrofibre nemlig ikke lige så meget lugt til sig, som bomuld gør, og derfor behøver du ikke at vaske det så tit, hvis du for eksempel bruger det som sportshåndklæde. Og det er jo ikke blot godt for din pengepung, men ligeledes for miljøet!