Brug håndfarvet garn og få knald på farverne eller gå efter et mere nedtonet look til dit strikkeprojekt

Strik er blevet enormt populært herhjemme i løbet af de senere år, og efterhånden er det næsten at betegne som en nationalsport! Derfor er udvalget af lækkert garn naturligvis også vokset, og især håndfarvet garn er populært. Læs med her og få gode tips til at bruge håndfarvet garn til forskellige strikkeprojekter, og se om du kan finde en ny favorit hos KreativGarn.dk!

Du kan det hele med håndfarvet garn

Uanset hvilket niveau du strikker på, finder du garanteret en kæmpe glæde i processen med at udvælge garn til dit næste projekt, og i takt med at udvalget er vokset, er beslutningerne blevet sværere. Finder du glæde i de unikke og uforudsigelige projekter, vil du garanteret have stor glæde af at strikke i håndfarvet garn!

 

Idet garnet er håndfarvet, vil farvetonerne og farvesammensætningerne være forskellige fra nøgle til nøgle, og det er i høj grad her, det sjove opstår; for du ved aldrig rigtig, hvordan den næste omgang kommer til at se ud. Når vi taler om håndfarvet garn, mener vi både ensfarvet og multifarvet garn farvet i hånden, og derfor er denne garntype i høj grad for alle – både for dig, som foretrækker spræl, og dig som foretrækker et roligt udtryk.

 

Alle garntyper kan håndfarves, og også derfor er mulighederne uendelige. Uldgarn er én af de meget populære garner for tiden, og der findes altså også mange smukke typer håndfarvet uldgarn, som du kan inkorporere i projekter som for eksempel en vamset sweater.

 

Høj kvalitet og stort udvalg hos Kreativgarn.dk

Strikker du for eksempel med håndfarvet uldgarn, vil du ofte have en følgetråd med i et tyndere og lettere materiale som mohair. Sammensæt garntyperne som du vil, men vær opmærksom på at strikkefastheden skal passe, hvis du følger en strikkeopskrift – ellers kan du risikere at ende med en sweater, der ikke passer dig!

 

Hos KreativGarn.dk finder du et stort udvalg af håndfarvet garn i unikke farver, som med garanti vil få det til at krible i dine fingre efter at påbegynde et nyt projekt. Med strik kan du skabe unikke og personlige projekter, og på kreativgarn.dk finder du alt det, du skal bruge for at komme godt i gang.

 

Se nærmere på hele udvalget med det samme!