Danske mænd er blevet bedre til smykker

Det er ikke alle mænd, som vil indrømme det. Men der er mange mænd i Danmark, som er blevet betydeligt bedre til at peppe deres outfits op ved at bruge herresmykker.

”Ja ja, men vel kun de mere ’feminine’ mænd?”, tænker du? Nej, tværtimod! Selv de klassiske macho-mænd bærer smykker som en lige så stor naturlighed som deres tatoveringer. Smykker veksler nemlig meget i stil, og derfor er det muligt at finde noget mere råt lige så vel som noget mere poleret – alt afhængigt af det look, du ønsker.

Den personlige garderobe har fået nyt inventar

Der var engang, hvor de eneste smykker på en mand var hans vielsesring og et armbåndsur. Sådan er det ikke mere. I dag er det helt normalt, at mænd bærer smykker som fingerringe, armbånd, halskæder og meget mere som en del af deres udtryk.

Smykker anses som perfekte add-ons, når det kommer til at signalere en personlig stil, hvilket er vigtigt. Den gode nyhed i den forbindelse er, at smykker er utroligt mangfoldige og findes i mange design. Tag blot et kig på denne side, der sælger halskæder til mænd, hvis du har brug for inspiration eller vil se eksempler på herresmykker, der findes i mange forskellige udtryk.

Netop de mange valgmuligheder gør det lettere at en dag at klæde sig med et råt armbånd, den næste med en fed halskæde med vedhæng og til sidst med en klassisk fingerring. Mulighederne er rigtig mange og der er ingen grænser for, hvordan det rå, polerede og mere klassiske look kan kombineres.

Hold øje med de autentiske smykker

Der er en særlig trens hos mange af de danske mænd, som køber smykkerne. Fælles er, at mange er interesserede i unikke produkter, der tiltaler deres egen stil.

Den ultimative måde at få unikke produkter på, er ved at få dem unikt fremstillet. Det kan faktisk gøres i flere guldsmede, end man er klar over. Hos Hilbertkbh.dk kan man f.eks. få omsmeltet sine ældre smykker og specialdesignet et nyt! Det giver mulighed for at – bogstaveligt talt – smelte en personlig historie om til et enestående produkt, vis signifikans er meget større end for det gennemsnitlige smykke.

Hvad end man(d) er til, er der rigt med muligheder, og for de danske mænd er der ikke længere fordomme om maskulint vs. Feminint til at bestemme kønnenes stil. De grænser er udvisket og den frie stil lever i bedste velgående.