Derfor er epoxygulvet det perfekte gulv

Der findes et hav af forskellige gulvtyper, som alle her hver deres fordele og ulemper. Der er dog ikke mange gulvtyper, som kan opfylde helt så mange krav som epoxygulvet. Et epoxy gulv egner sig nemlig lige godt til både privat og erhverv og er altså et ideelt gulv til alt fra værksteder til beboelsesområder. Det er i høj grad på grund af alle gulvets mange fordele. Læs med her og find ud af, hvorfor dit næste gulv skal være et epoxygulv – uanset om vi taler garage, køkken eller stue.

Meget høj slidstyrke

Epoxygulvet adskiller sig fra andre gulvtyper og er kendt for sin meget høje slidstyrke. Det er naturligvis ikke det eneste slidstærke gulv. Et cementgulv er også meget slidstærkt og kan holde til det meste, men det kan sprække. Det kan et epoxygulv dog ikke. Epoxygulvet kan holde til meget store belastninger fra både møbler, mennesker og maskiner – og de belastninger efterlader absolut ingen mærker på gulvet. Det er lige præcis af denne grund at epoxygulvet er et populært valg til bl.a. værksteder og garager. Slidstyrke kan også oversættes til lang holdbarhed, og det betyder, at når man investerer i et epoxygulv, så får man et gulv, der holder år efter år – uden revner, sprækker eller huller og uden behov for den store vedligeholdelse eller reparation.

Rengøringsvenlighed

Epoxygulvet er ikke kun kendt for sin slidstyrke, men i høj grad også på grund af dens rengøringsvenlige overflade. Det gør det til et særdeles attraktivt gulv til bl.a. daginstitutioner, skoler og værksteder, men i høj grad også i hjemmet. Der er ingen irriterende sprækker eller revner, og gulvet kan altså rengøres nemt og hurtigt med lidt vand og sæbe.

Skridsikkert gulv

Epoxygulvet kan laves med en skridsikker overflade, og det gør det til det perfekte gulv alle steder, hvor man går rundt i strømpefødder. Epoxygulvet er på trods af dens ret hårde overflade også kendt for at være et gulv, som er behageligt at gå på, og så fås epoxygulvet også i en støjreducerende version.

Mange designmuligheder

Epoxygulvet er populært i værksteder og garager, men det betyder altså ikke, at det er et grimt gulv. Epoxy findes i et hav af forskellige farver og designs. Der kan ændres i selve blandingen, så der f.eks. kan skabes overgange i farver og meget mere.

Hvis du vil vide mere om epoxygulvet og alle dets fordele, kan du læse mere her: https://epoxy-design.dk/.