Det skal du have shoppet for at blive klar til børneferie

Børneferier skal være sjove, spændende og give oplevelser med på vejen, og det kræver også, at der er styr på udstyret til børneferien. Men på forhånd kan det være udfordrende at vide sig helt sikker på, hvad der skal være købt inden sådan en ferie for, at der er styr på det hele. Derfor får du i denne guide noget inspiration til, hvad du kunne få brug for på ferien med dine børn.

Legetøjet er til enhver tid et must

Det er vigtigt at have styr på legetøjet, og en ferie er en god anledning til at belønne børnene med noget nyt legetøj, som de kan bruge i deres ferie. Her er det vigtigt at finde noget legetøj, der virkelig falder i børnenes smag. Det kan være, at det skal være den nyeste figur af en superhelt, eller at der i højere grad er brug for klodser, bøger med lyde eller andet. Hvis det er muligt og ikke skal være en overraskelse, kan det også være sjovt for børnene selv at blive involveret i beslutningen, så de kan få det, de ønsker.

Overvej om der er behov for en klapvogn

Hvis barnet eller børnene ikke helt er klar til at gå helt selv på de lange gåture, kan det være en fordel med en klapvogn. Den er med til at beskæftige barnet, da de kan holde øje med det hele, hvilket kan være udfordrende at gøre fra en barnevogn. Derudover er en klapvogn også mere fleksibel at have med sig med rundt.

Vugger er for mange børn et hit

Det kan også være en fordel at medbringe en vugge på ferien, så du er sikker på, at du har et godt sted, hvor du kan lægge barnet til at sove i. En sådan kan også være let at have med. Se mere på www.babytrold.dk.