En Fant – Kvalitetsbevidst tøj og sko til børn

En Fant er et brand, der er kendt for deres fodtøj til børn, som er meget populært. Dog har En Fant ligeledes lanceret en kollektion med børnetøj, som der kan findes hos Mini Art Copenhagen. Du har mulighed for at udforske hele udvalget på www.miniartcph.dk, hvis du ønsker at give det fantastiske børnetøj fra En Fant en chance. Designeren bag brandet hedder Lene Rix, og hun har selv udtalt, at børnetøjskollektionen fra En Fant henvender sig til den stilbevidste forælder, der sætter stor pris på at kunne mixe forskellige mærker med hinanden. Det betyder dog ikke, at du ikke godt kan klæde dit barn på i En Fant fra top til tå. Valget er helt op til dig!

Der er utroligt mange flotte styles, som tilbydes til både drenge og piger. Derudover tilbydes det i flere forskellige størrelser, så du kan klæde din nyfødte samt din tumling på i børnetøj fra En Fant.

Stort udvalg af En Fant hos Mini Art Copenhagen

Hos Mini Art Copenhagen finder du altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af både sko og tøj fra det anerkendte børnebrand. Blandt udvalget finder du blandt andet En Fant sandaler samt sneakers, der henvender sig til både den lille pige og dreng. Fælles for alle En Fant sko er det skridsikre materiale under skoen, som sørger for, at dit barn kan lege sikkert rundt uden at glide eller falde. En Fant er et rigtigt godt valg til dit barn, hvis du ønsker at være helt sikker på, at dit barns små fusser er komfortable og sikre hele dagen lang.

Er du derfor på udkig efter nogle nye sko eller nyt tøj til dit barn, så er du kommet til det helt rette sted!

Hurtigt levering og fantastisk service

Hvis du køber dit barns nye En Fant tøj eller sko hos Mini Art Copenhagen, bliver der altid sørget for den bedst mulige service, og gode tilbud på alt tøj og sko. Har du spørgsmål til det store udvalg af En Fant tøj online, et bestemt par sneakers eller noget helt tredje, så er du mere end velkommen til at tage kontakt på info@miniartcph.dk, eller udfylde kontaktformularen, hvorefter du vil få et svar indenfor 24 timer.

Mini Art Copenhagen giver dig desuden 10% i rabat, hvis du som forældre har tvillinger. Tvillingerabatten gælder såfremt du køber ens produkter, og det eneste du skal gøre for at opnå tvillingerabat er at indsende et billede af dine tvillinger til mailen.