Er det tid til at finde nye sko?

Det er ikke alle, der lægger mærke til, hvornår deres sko er slidte. Men det er alligevel en god idé at holde øje med dine sko, så du kan skifte dem ud, inden det bliver for sent. Her får du nogle tips til, hvordan du kan se, om dine sko er slidte.

Skoens sål

En af de første ting, der viser, at dine sko er slidte, er, at sålen er flosset af. Det er helt normalt, at sålen bliver flosset af, men det er ikke normalt, at det sker for hurtigt. Hvis sålen er flosset af, så er det en god idé at skifte skoene ud, hvor du burde overveje et par fra billibi. Det er ikke sikkert, at det er nødvendigt at skifte dem ud med det samme, men det er godt at have for øje, at det kan være nødvendigt inden for et par måneder.

Skoens form

En anden ting du kan kigge på, er skoens form. Hvis skoene er begyndt at blive slidte, så begynder de også at miste deres form. Det betyder, at de ikke længere er så komfortable at have på, og at de ikke længere sidder så godt på foden. Hvis skoene er begyndt at miste deres form, så er det en god idé at skifte dem ud. Det er ikke sikkert, at det er nødvendigt at skifte dem ud med det samme, men det er godt at have for øje, at det kan være nødvendigt inden for et par måneder.

Skoens farve

En tredje ting du kan kigge på, er skoens farve. Hvis skoene er begyndt at blive slidte, så begynder de også at miste deres farve. Det betyder, at de ikke længere er så flotte at se på, og at de ikke længere passer så godt til dit outfit. Hvis skoene er begyndt at miste deres farve, så er det en god idé at skifte dem ud.