Et smykke er en gave for livet

Foråret nærmer sig med hastige skridt og dermed også højsæsonen for konfirmationer. Så gælder det om at finde den helt rigtige gave til konfirmanden, og her kan et smykke være et godt bud. Læs med her, hvor vi ser på, hvorfor et smykke kan være den perfekte gave. Vi giver dig også tips til, hvor du kan købe flotte Mads Ziegler ringe og By Biehl smykker til konfirmanden.


Ens konfirmation er en helt særlig dag, dels fordi det er den unges første fest, men også fordi den markerer overgangen fra barn til voksen. En særlig gave, man kan have hele livet, vil for altid vække minder om denne dag, og derfor kan det være en god idé at købe noget, som ikke går af mode eller den unge mister interessen for. Et smykke er noget, man kan gemme og bruge hele livet, for bruger man dem varsomt og passer godt på dem, slides de kun minimalt og forgår ikke.

Elegante Mads Ziegler ringe

Er du på udkig efter smykker til den unge piges konfirmation, kan det være en mulighed at besøge Klaus Guldsmed og gå på opdagelse i Mads Ziegler ringe eller smykker fra By Biehl . Her finder du blandt andet et bredt udvalg af halskæder, øreringe og ringe fra det danske mærke Mads Ziegler, også kendt som Mads Z. Her er smykker i flere prisklasser og i både guld og sølv, og her kan både gæsten med det lille budget og måske bedsteforældrene med et lidt større finde noget. Mads Ziegler ringe er ofte kendetegnet ved at være farvestrålende og med fine detaljer.

Smukke smykker fra By Biehl

Hos Klaus Guldsmed kan du også købe By Biehl smykker. Også her er der tale om et dansk mærke, og disse smykker har et enkelt og samtidig meget personligt udtryk, der passer godt til en ung, modebevidst pige. Smykkerne egner sig til både hverdag og fest, for selvom designet i mange tilfælde er minimalistisk, er der tænkt over både udformning og motiver. Foretrækker man diskrete smykker med et strejf af luksus, kan By Biehl smykker være et godt bud.

Hos Klaus Guldsmed får du altid gratis fragt, og hvis du er på udkig efter gaver til barnedåben eller et par forlovelsesringe finder du det også her. Tøv ikke med at bestille. Du har 14 dages fuld returret, hvis du skulle ombestemme dig eller fortryde dit køb. Er du på Thisted-egnen kan du også vælge at besøge butikken på Store Torv, hvor personalet står klar til at vejlede dig.