Et stort udvalg af Kari Trå produkter

Er du på udkig efter skiundertøj eller sportstøj? Så er Kari Traa noget for dig. Hos ny-form finder du et stort udvalg af Kari Traa produkter. Kari Traa er et succesfuldt sportsbrand som er et af Europas hurtigst voksende. Og det er der en grund til. Kari Traa-brandet er kendetegnet ved et stærk farvepalette, et umiskendeligt design og høj teknisk kvalitet i alle items – fra undertøj til overtøj. Brandet blev især kendt på sit sømlæse, støttende og super åndbare butterfly basislag, der er skabt til sporty piger. Alt tøjet er designet til at passe perfekt til kvindekroppen og til en aktiv og sportslig livsstil. Brandet dækker alt fra regnjakker, termojakker, fleecetrøjer, tights, skibukser, handsker og meget mere.

 

Kari Traa er behageligt sportstøj

Grundlæggeren bag Kari Traa ved om nogen, hvad hun snakker om, når det gælder sportstøj. Kari Traa, som har lagt navn til mærket, er selv en talentfuld og professionel skiløber. Hun kommer fra Norge og har flere OL-medaljer hængende derhjemme. Uanset om det gælder de smarte tights, der passer perfekt til styrketræningen, behagelige skiundertøj, de varmende handsker eller en sports BH, der gør selv den længste løbetur mere ubesværet så har Kari Traa udviklet det – fra sportskvinde til sportskvinde.

 

Moderigtigt sportstøj

Hvor nogen sportstøjsbrands udmærker sig ved, at de er specifikt lavet til én type sport og sportsgren, forholder det sig noget anderledes ved Kari Traa. Ikke nok med at brandet har kollektioner til alt fra ski til løb – tøjets moderigtige design og udtryk er også så anvendeligt, at mange af delene fint kan bruges til hverdag. Der er heldigvis heller ingen, der har sagt, at man ikke kan have sportstøj på til hverdag. Tøjets anvendelighed er blandt grundene til, at Kari Traa er blevet så populært et brand. Ny-form forhandler mange af Kari Traas lækre produkter hvor kvalitet og komfort er i højsæde. De har et bredt sortiment af disse smukke produkter fra dette helt unikke skandinaviske brand. Så gå på opdagelse på ny-form i deres store udvalg af Kari Traa sportstøj!