Eton – en klassiker til din garderobe

Eton er ikke bare et college – men også et verdenskendt tøjbrand. Og selv om Eton lyder engelsk, er brandet svensk. Hos webshoppen Zandershop finder du et stort udvalg af skjorter fra Eton.

Det moderne og det klassiske. Eton kan begge dele

Eton er mest kendt for deres klassiske hvide skjorter. I de senere år er den klassiske hvide Eton skjorte blevet piftet lidt op med en bort af mønstret stof i kraven og/eller som for i manchetten. Diskret og elegant. Det tiltaler mange, at der er den lille uhøjtidelige detalje på den ellers klassiske skjorte. En anden detalje kan være farvede knapper i stedet for hvide knapper. Det er også med til at gøre den klassiske Eton skjorte moderne og et fashion statement i herregarderoben. Uanset om du er til det klassiske fit eller slimfit.

Eton er ikke kun klassiske skjorter. En af tidens trends er mønstrede skjorter. Det kan være en stribet skjorte eller en skjorte med blomster. Et stilfuldt jakkesæt med en blomstret Eton skjorte vækker opsigt på den gode måde. Det er anderledes og ser smart ud til de fleste, og passer godt til en festlig lejlighed. Til mange af de mønstrede Eton skjorter finder du matchende lommeklude. Det sætter lige prikken over i’et. Både Zander og Zandershop har et stort udvalg af lommekludene i mange flotte mønstre, så du finder garanteret en, der passer til dig og din stil. Ellers hjælper personalet i butikken eller på hjemmesiden dig gerne. Husk det ofte er nemmere at upgrade et outfit med en mønstret klud end med en ensfarvet klud. I sortimentet fra Eton finder du udover skjorter og lommeklude også slips.

Etons skjorter er tidløs kvalitet

Selv om du vælger en skjorte, der er moderne her og nu, går en Eton skjorte aldrig rigtig af mode, uanset mønster eller pasform. Kvaliteten er virkelig god i skjorterne. Stoffet er 100% bomuld og de tåler at blive brugt. De er nemme at vaske og stryge, så der er ikke nogen undskyldning for ikke at vælge en Eton skjorte næste gang, du skal have en ny skjorte.

Zandershop har som nævnt også en fysisk butik på Algade i Roskilde ved navn Zander. Er du ikke lige i nærheden, kan du selvfølgelig altid kigge på deres webshop. De lover hurtig levering, op til 3 dage og 30 dages returret. Vil du se et udvalg af flotte Eton skjorter går du ikke forgæves her.