Få en ny stil som mand

Det kan være grænseoverskridende at ændre sin stil, men sommetider kan det også være befriende. Det kan give fornyet selvtillid, og hjælpe dig til at få det bedre i hverdagen. I dette indlæg vil vi komme ind på, hvordan du kan få en ny stil.

Prøv en ny frisure

En af de første ting du kan gøre, det er at prøve at lege med din frisure, hvis du har muligheden for dette. Det kan være ved at bruge noget nyt voks, en gel, eller ved at se videoer online af styling måder. Det vigtigste er blot, at du føler dig komfortabel med det du ender ud med, og er glad for den måde du ender med at sætte dit hår på.

Her kan det være en god idé at overskride sine grænser lidt, da det kan være med til at give dig en unik stil. Fremfor at følge den stil, som mange andre har.

Prøv nye tøj kombinationer

Et af de steder, hvor mænd oftest kopierer andre, det er på tøjstil. Det er let bare at klæde sig som alle andre, og derved passe ind. Men det kan være fedt at være unik i sin stil, og måske tilføje nogle farver eller andet, som man ikke før har turde gøre.

Det er dog vigtigt, at man følger de retningslinjer der er på ens arbejdsplads, hvis man arbejder et sted, hvor der er krav til tøjet. Gør man ikke dette, så er det bare at give den gas, og prøve nye ting af.

Find inspiration online

Det kan være svært at opfinde den dybe tallerken, når det kommer til sin stil. Derfor kan det være en god idé at finde inspiration online. Det kan f.eks. være på Instagram, Pinterest eller hjemmesider som https://mandeportalen.dk. Alle tre er steder, hvor du vil kunne finde stilarter, som andre mænd bruger i dag.

Det gode ved at finde inspiration online er, at du har nogle pejlemærker, som du kan følge, når du skal prøve det af selv. Derudover er der mange steder, hvor du kan finde direkte links til det tøj eller de sko, som de har på.

Konklusion

Det handler om at lege med sin stil, hvis man gerne vil prøve noget nyt. Derudover kan det være nødvendigt at bryde sine egne grænser, da det oftest er det der skal til, hvis man vil prøve noget helt nyt. Brug gerne internettet til inspiration, men sørg for at være dig selv hele vejen igennem.