Fibre Mood – Find inspiration til dit næste syprojekt!

Hvis du er en kreativ person, der elsker at sy, så ved du, hvor svært det kan være at finde inspiration til dit næste projekt. Men heldigvis er der Fibre Mood – et magasin, der tilbyder alt fra stoffer og mønstre til tutorials og inspirationsgallerier. Det er det perfekte sted at få den hurtige start, du har brug for på din næste kreative bestræbelse! Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her masser af inspiration fra Fibre Mood.

 

Hvad Fibre Mood har at tilbyde

Fibre Mood er spækket med ting, der vil hjælpe med at sætte skub i din kreativitet. De tilbyder et bredt udvalg af stoffer i forskellige farver og teksturer, samt syning af mønstre til beklædningsgenstande som kjoler, nederdele, toppe og meget mere. Du kan også finde tilbehør som knapper, lynlåse, forstof, trimmetape og andre begreber. Derudover tilbyder de masser af nyttige tutorials lige fra projekter på begynderniveau helt op til avancerede teknikker, der hjælper med at tage dine syfærdigheder til det næste niveau.

 

Men måske er det, der gør dette magasin så speciel, deres inspirerende gallerier. Her finder du billeder af færdige projekter lavet med materialer i høj kvalitet – en fantastisk måde at blive inspireret til dine egne kreationer!

 

Et moderne sy-fællesskab

Hos Fibre Mood bruger man ordet ‘sewista’. Men hvad betyder det egentlig? En sewista er en entusiastisk syerske, der elsker fantastiske stoffer. Sewistaen er passioneret omkring syning og forvandler hvert stykke stof til en smuk beklædningsgenstand. Hun kan godt lide at inspirere andre ved at dele alle slags sytips & tricks med verden, og hun er dybt stolt af sit hjemmelavede tøj. Sewista handler om at skabe, dele og inspirere! Hos Fibre Mood har man ét klart mål for øje; at gøre alle til en sewista! For når du laver tøj til dig selv, får du ikke kun velfortjent beundring, men du indgyder respekt for fagets kunst. Plus, der er ikke noget bedre end den følelse af stolthed, når du bliver komplimenteret for tøj, du selv har lavet fra bunden.

 

Fibre Mood vil lære dig at mestre kunsten at lave dit eget tøj på en original måde. For eksempel hjælper de dig med at vælge det rigtige stof og personliggøre et mønster, så du kan skabe en unik beklædningsgenstand, der passer perfekt til dig, både hvad angår størrelse og stil.

 

At dele er omsorg. Fibre Moods aktive fællesskab består af mennesker, der deler din passion for syning. Du vil finde dig selv i en gruppe, hvor du kan slippe alle dine spørgsmål løs, tjekke andres kreationer og have interessante diskussioner om mønstre. Du kan finde en kalender med værksteder i nærheden af dig, samt et interaktivt Fibre Mood-butik og stofbutikslokaliseringskort. Kort sagt er det et interaktivt fællesskab, hvor alle støtter hinanden.