Flyv ind i den nye årstid

Den kolde tid nærmer sig og det bliver snart tid til at trække huen ned over øerne og springe i flyverdragten. Er dit barns flyverdragt blevet for kort i ærmerne eller helt slidt ned, så er det en god idé at begynde at kigge efter en ny flyverdragt.

Farver der kan ses

Når du skal købe flyverdragt til børn er det en god idé at vælge en flyverdragt, dit barn synes om. Det kan også være en god idé at vælge en flyverdragt, som dit barn nemt kan genkende. Skal flyverdragten bruges på eksempelvis en skiferie, kan det være smart at finde en farve, der er til at spotte på skiløjpen. En kraftig farve vil også gøre det mere sikkert for dit barn at færdes i trafikken.

To flyverdragter

Mange institutioner anbefaler, at børnene har to flyverdragter i garderoben, så de altid er sikre på at kunne holde sig varme og tørre og lege ude så længe de vil. Alt efter hvordan dit barn foretrækker at lege, vil flyverdragten uanset hvor vandafvisende den er kunne blive våd. Det kan derfor være relevant at finde en ekstra flyverdragt, selvom den fra sidst år stadig fungerer.

Børnehave eller skiferie

Alt efter om flyverdragten alene skal bruges i dit barns institution eller på skiferien i Norge, er det relevant at finde en, der passer til klimaet. Det varierer fra model til model, hvor tykt et for flyverdragten har. Du kan med fordel købe en flyverdragt med tykt for, hvis du eksempelvis skal nord på, hvor en flyverdragt til børnehaven kan nøjes med at have et tyndere for. Samtidig er en faktor, som hvor vandafvisende stoffet er, noget der kan have betydning, for hvilken flyverdragt du vælger. I Danmark er den kommende årstid oftest præget af vådt vejr, og det er derfor praktisk at flyverdragten er så vandafvisende som muligt.