Forkæl dit hjem med nye hårde hvidevarer!

Står du og mangler de helt rigtige hårde hvidevarer til din bolig? Så er St.Ajtrup det helt rette sted at finde det. Her kan købes alle former for hårde hvidevarer i topkvalitet. Du kan søge i det store hvidevarerkatalog for at finde lige præcis det du står og mangler! Kan det være svært at overskue udvalget og søger du ekspertise, så tøv ej – St.Ajstrup gør nemlig en dyd i service. De står klar til at hjælpe dig med at finde det du søger med mere en 40 års erfaring inden for feltet. Du kan blot booke et møde for at få rådgivning og vejledning angående produkterne. Hårde hvidevarer skal være praktisk, smart og indgå i din smag for boliginteriør.

Et utal af hårde hvidevarer

Tjek det store hvidevarerkatalog ud og søg blandt mange produkter og emner. Om det er en emhætte, køle-fryseskab, vinkøleskab, opvaskemaskine eller en ny indbygningsovn du står og mangler, så finder du det her! Gå på opdagelse i katagorierne og find det der matcher dine behov og bolig. Ydermere forhandles her også garderobeskabe og andre møbler til dit hjem. Så ønskes nyt badeværelse eller blot nogle justeringer, finder du det også her. Også under køkken kan du finde et utal af stilarter – alt sammen nordisk design. Gå ind på kategorien med bad og find det der passer til dit badeværelse og smag. Derudover forhandler de også flere forskellige mærker inden for hårde hvidevarer så som AEG, Bosch, Electrolux, Miele. Du kan selv sætte prislejret, så siden kun foreslår produkter der passer dit budget.

Se andre kunders hårde hvidevarer

Du kan klikke på kundehistorier – her finder du billeder af nogle af kundernes resultater fra deres boliger, med hårde hvidevarer der er købt hos St.Ajstrup. Du kan ovenikøbet læse kundernes historie bag deres valg af hvidevarer. Her kan du finde inspiration til din egen bolig og dit valg af hvidevarer. Du kan selv vælge farven og det materiale du ønsker dit produkt i. Gå på opdagelse på siden og hvis du har brug for hjælp og rådgivning så kontakt endelig – medarbejderne står klar til at hjælpe!