Geoff Anderson – dansk design til fiskeri

Står du og mangler noget nyt beklædning til fisketuren? Leder du efter den bedste kvalitet?

Så bør du tage et kig på det store udvalg fra Geoff Anderson.

Geoff Anderson beklædning til outdoor og lystfiskeri er dansk designet og bygget til danske forhold med henblik på at give den bedst tænkelige beskyttelse og komfort på fisketuren. Geoff Anderson laver bl.a. åndbare og vandtætte fiskejakker og bukser, som er bygget til at modstå saltvand, vind og kulde. Geoff Anderson laver tøj med isolering, der varmer, selv når det er vådt. Du finder også halsbeklædning, handsker og hovedbeklædning i merinould.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her det store udvalg fra Geoff Anderson.

Bæredygtig beklædning til fisketuren

Fiskeri er kun blevet mere og mere populært gennem årene. Dette skyldes bl.a., at denne hobby er yderst afslappende, og derfor nyder mange mennesker at tage ud i den stille natur efter en lang uge med stressende arbejde.

Geoff Anderson præsenterede de første produkter i 1998 og er siden da blevet kendt for at være en lille, energisk, dansk virksomhed, der specialiserer sig i fiskeri. Der bliver lagt stor vægt på, at deres produkter skal produceres på bæredygtig vis. Produkterne er blandt andet bæredygtige ved, at de har særdeles lang levetid. Hos Geoff Anderson har man også hele tiden fokus på at vælge bæredygtige materialer, designs og produktionsmetode. Der bliver så vidt som muligt kun brugt giftfri, Økotex-certificerede produkter. Mange af disse produkter er enten købt genanvendt, eller også kan de genanvendes i fremtiden. Geoff Anderson er nogle af de eneste, der kan prale med både at have genanvendelig og nedbrydelig membran teknologi, og så er alle deres produkter fri for skadelige, frie partikler. Vigtigst af alt, så går man meget op i at fremstille slidstærke produkter, som forbrugerne kan have glæde af i mange år. Disse produkter har usædvanlig lang levetid, hvilket står i kontrast til mange andre dele af tekstilindustrien.

Så går du og mangler noget nyt tøj til fisketuren, så er der altså mange gode grunde til at vælge tøjet fra Geoff Anderson. Du bliver med garanti mere end tilfreds med denne kvalitet, som du får fra dette brand.