Giv dig selv en julemakeover

Mange klæder sig ekstrafint på til juleaften, fordi det er en årlig anledning til at være pænere klædt og at tage makeup og smykker på. Det er dog ikke kun tøjet og makeuppen, du har mulighed for at være kreativ med i julen. Der er nemlig masser af andre muligheder for at blive en juleklar version af sig selv.

Et sundt udseende

Har du den seneste periode oplevet, at dit hår er begyndt at falde af, eller er det bare blevet mere slidt og mindre kraftigt, sundt og fyldigt? Det er ganske almindeligt at opleve det, og der er mange, der synes, det er et frustrerende symptom både i hverdagen og til begivenheder såsom julen.

Selvom du sandsynligvis ikke vil kunne nå at se en markant forandring tidsnok til, at dit hår igen er pragtfuldt juleaften i år, kan du nu begynde at bruge en shampoo til at hjælpe dit hår på fode igen og forhåbentlig så kunne se en forskel til næste års jul i stedet. Denne shampoo kan for eksempel være fra Kerastase genesis.

Bliv frisk til jul

De fleste kender følelsen af at være særligt udfordret på udmattelsesplanet, når man har mange ting at se til over en længere eller kort og meget intens periode. Dette sker også for nogle i juletiden.

Er det sket for dig, at du er blevet stresset og deraf udmattet og har du nu ikke længere det overskud, du ville ønske at have i denne ellers glædelige tid? Så skal du huske at tage dig af dig selv og tage tidlige ferie, hvis det er det, du har brug for. Er det, fordi dine børn oveni evt. arbejdsstress kommer til at udfordre dig og overvælde dig, kan du også overveje, om det evt. er en lille uge, hvor de tilbringer den hos deres bedsteforældre, og du er derhjemme, der er brug for.