Gode strikketips til Filcolana garn!

Maskefabrikken forhandler garn, strikkepinde og hæklenåle til dig, der elsker at både strikke og hækle. Disse produkter fås fra nogle af markedets mest kendte brands, samt til nogle af markedets skarpeste priser. Find for eksempel garn fra Filcolana, Mayflower eller Onion, samt en hel del strikketips på www.maskefabrikken.dk.

Filcolana garn er kendt for den fantastiske kvalitet

Dansk Filcolana garn har eksisteret i mere end 40 år og er derfor en kendt garnproducent over hele landet. Filcolana garn er nemlig kvalitets uldgarn, der egner sig til alskens skønne hækle- eller strikkeprojekter. En af grundene til, at Filcolana garn er blevet så populært, er det faktum, at de altid formår at udvikle sig med tidens trends. Filcolana er nemlig et moderne brand, og Filcolana garn følger derfor altid med tiden trends i forhold til både farver og kvaliteter. Vælg for eksempel det lækre Filcolana garn i uld, der er yderst velegnet til børnetøj, sjaler, strømper, tørklæder eller andre bløde kreationer. Filcolana garn fås dog også i varianter såsom bomuldsgarn, strømpegarn, garn af lommeuld samt silkegarn, der er både blankt og stærkt. Alle garntyper kan kombineres præcis, som du ønsker, og du har derfor masser af muligheder at vælge imellem, når du shopper efter Filcolana garn på www.maskefabrikken.dk.

Du bliver nødt til at kende til disse strikketips på maskefabrikken.dk!

En underkategori i den store webshop består blandt andet af strikketips til både nybegyndere og garvede strikkenørder. Mangler du derfor strikketips angående alt fra strikkeprøver til valg af strikkepinde finder du flere spørgsmål besvaret på netop denne side. Her besvares spørgsmål såsom hvorfor en strikkeprøve er nødvendig, samt hvordan du laver en strikkeprøve eller retter op på din strikkefasthed. Strikketips angående strikkepinde findes der også masser af på www.maskefabrikken.dk. Strikkepinde fås nemlig i et utal af modeller og varianter, hvilket nogle gange kan gøre det svært at vurdere, præcis hvilken type strikkepind, der passer det projekt du skal til at i gang med. De mange strikketips angående strikkepinde omhandler derfor både, hvilke materialer pindene er lavet af, samt hvilken type af strikkepind, der passer forskellige typer af projekter. Du finder desuden også strikketips angående vask og pleje af garn og færdigstrik. Her forklares det, hvordan du finder informationer omkring maskinvask eller håndvask, ligesom at du også finder produkter og sæber, der er er perfekte til for eksempel uldgarn. Find blandt andet en uldkam, der holder din hjemmestrikkede uldtrøje ren og pæn i mange år endnu.

Forvent altid lynhurtig levering indenfor bare 1-3 dage samt fri fragt ved indkøb over 499 kr. hos Maskefabrikken, eller vælg selv at hente dine indkøb hos garnbutikken i Galten.