Guide til at købe de rette stiletter

Fester, julefrokoster, bryllupper. De kræver alle det samme fodtøj: Stiletter. Dog er det ikke alle, der har et par perfekte stiletter, som kan tages på til ethvert arrangement. Hvis du således har brug for at købe de rette stiletter for dig, kan du læse med i denne gode guide.

Vælg imellem en masse designs og farver

Der er utroligt mange stiletter på markedet. Her er der tale om forskellige designs og farver, som du frit kan vælge imellem. Der er også sko fra forskellige brands, hvis det er noget, der har betydning for dit køb.

Du kan altså lede efter nogle helt specifikke stiletter, som du ved vil passe til de fleste outfits i dit klædeskab. Så gælder det bare om at finde nogle, der passer ordentligt.

Kend din størrelse (men prøv dem altid!)

Det er selvfølgelig vigtigt, at du køber skoene i den rette størrelse. Hvis du har købt sko før, så ved du nok godt, hvad din størrelse er.

Dog kan størrelser variere meget fra sko til sko, og det er derfor utroligt vigtigt, at du altid prøver skoene, inden du køber dem. Det kan nemlig vise sig, at du skal gå en størrelse op eller ned.

Hvor høj skal hælen være?

Du skal også finde ud af, hvor høj stilethælen skal være. Du kan nemlig finde hæle, der er fra 0 – 7 cm høje. Det gælder altså om, hvad du kan lide at gå i, og hvad du syntes ser bedst ud.

Men den rette højde på stilethælen kan også afhænge af dine fødder. Hertil kan du benytte dig af gode guides til at måle dine fødder, så du ved, hvilken højde der passer bedst.

Vælg stiletter til din fodtype

Det er en god ide at vælge nogle stiletter, som passer til din fodtype. Her er der tale om fodbredden samt længden af dine tæer.