Guiden til manden, der ønsker at forny sin garderobe

Er det tid til at skifte ud i klædeskabet og se dig om efter nye items? Når du skal ud at finde nyt tøj, som skal forny din garderobe, bør du sørge for at finde noget, som du føler dig godt tilpas i, og som udtrykker din stil. Her får du nogle bud på, hvad du skal fylde din garderobe med.

Følg trends

Hvis du gerne vil være med på moden, kan du opdatere skabet med de nyeste trends. Du kan f.eks. se efter cargo bukser som Brandit Bukser. Cargo bukser er både komfortable, da de er lidt baggy, og de kan styles på mange måder. Keep it casual med en hvid t-shirt, afslappet med en hættetrøje og lignende.

Habitbukser ser du også mere og mere i gadebilledet og er også bukser, som kan styles til hverdag, til arbejdsdagen på kontoret såvel som til forskellige festlige anledninger alt efter, hvad du kombinerer dem med.

Få styr på din basisgarderobe

Det er en god idé at have basic items i dit tøjskab, som du altid kan style. Det kan f.eks. indebære et udvalg af neutrale sweatshirts, t-shirts og jeans/bukser, som du aldrig går galt i byen med. Derudover kan du med fordel få fat på en eller skjorter med eller uden print. På den måde kan du undgå den næste tøjkrise og let kombinere dine basiselementer med de nyeste tendenser på markedet.

Pift dit tøj op med accessories

I din garderobe kan du også investere i forskelligt stilfuldt tilbehør, som kan give det ekstra til et gennemført look. Det gælder bl.a. bælter, ure, caps, smykker og solbriller. Skal du gå koldere tider i møde, gør flotte handsker, huer og halstørklæde kun godt. Hold øje med, hvad der er in, så du kan tilføje nye elementer til din stil.