Hvordan vælger jeg de rette smykker?

Går du og drømmer om nogle nye smykker til din smykkesamling? Ved du dog ikke helt, hvilke smykker du skal vælge? Så står vi klar med en hjælpende hånd. Lige her kan du nemlig læse meget mere om smykker, og vi guider dig til, hvilke du med fordel kan vælge, hvis du skulle være i tvivl. Vi forstår nemlig godt, at det kan være svært! Der findes så mange forskellige brands, typer, materialer og designs på markedet, at udvalget er lige til at drukne i. For eksempel har der gennem årene været meget tale om, hvorvidt man er en sølv- eller guldpige. Det handler i bund og grund om din hudtone. Kender du dog allerede til, hvad der klæder dig bedst? Så kan du lige her udforske nogle helt unikke smykker.

 

Vælg smykker efter din huds undertone

Alle ‘dine’ farver spiller en rolle for, hvilke smykker der klæder dig bedst. Det gælder fx din hårfarve, men især din hudfarve – og allermest din undertone. Det er de farver, der helt naturligt ligger og gemmer sig under din hudfarve – og derfor kan de for nogle også være svære at bestemme. Man snakker normalt om, at der findes 3 overordnede undertoner: kold, varm og neutral. har du en varm undertone, vil du kunne ane fersken, gule eller gyldne undertoner i din hud. Har du derimod kolde undertoner, vil din hud hælde til den mere rosa, røde eller blå side. Og så giver det måske sig selv, at hvis din undertone er neutral, vil din hud være en god blanding af alle farver. Og hvad skal du så bruge det til, spørger du måske? Jo, ser du. Sølv smykker klæder typisk dem med kolde undertoner bedst, mens dem med varme undertoner skinner i smykker i guld. Og har du en neutral undertone, kan du oftest bruge begge dele.

 

Køb dine nye smykker online

Når alt kommer til alt, er det dog vigtigt, at du vælger de smykker, som du godt kan lide at gå med, og dom du synes er flotte. Har du en varm undertone, men foretrækker du at gå med smykker i sølv? Jamen så skal du naturligvis vælge sølv smykker. Guiden til dine undertoner er blot en hjælp, du kan bruge, hvis du har lyst. Og vælger du at følge linket øverst i artiklen, har du rig mulighed for at vælge mellem et udvalg af højkvalitets unika smykker.