Inspiration til, hvordan du kan få en ny stil

Ens stil ændrer sig typisk igennem årene, dette skyldes en udvikling i verden, men også en udvikling af dig selv. Efterhånden som man bliver ældre, så sætter man typisk pris på andre ting, end man gjorde før, og det kan have indflydelse på ens stil. I dette indlæg har vi fundet nogle tips til, hvordan du kan få en ny stil, og forhåbentligt hjælpe dig med at finde den der passer til dig!

Find inspiration online

Internettet er en af de bedste informationskilder der findes, hvorfor det også er et oplagt sted at gå på opdagelse, hvis du gerne vil finde inspiration til en ny stil. Vi anbefaler, at du besøger Instagram eller Pinterest, som begge er billede platforme. Her vil du kunne finde en syndflod af inspiration, og derfra justere nærmere ind på hvad du i virkeligheden er på udkig efter.

Når du finder inspiration online, så er det vigtigt, at du gemmer det. På den måde kan du teste det af løbende, og se hvad der passer til dig. Brug evt. din inspiration til næste gang du skal købe tøj, og står nede i butikken. Så kan du prøve det af, uden at bruge penge først.

Spørg venner og familie

Det er vigtigt, at du finder din egen stil, også selvom det måske er noget så vildt som en jakke lavet af et kortspil eller andet. Når du finder din egen stil, så kan det dog altid være en god idé at spørge venner og familie hvad de synes. Ikke fordi det skal definere hvad du har på, men det er altid rart, hvis andre også synes det ser godt ud, det som du klæder dig i.

Hvis du ikke selv synes om den stil, som dine venner eller familie har, så er det dog måske ikke der du skal spørge. Hvis de har en komplet anden stil end dig, så vil du ofte opleve, at de ikke er så vilde med stilen, som du selv er.

Prøv tøj i genbrug

En god måde at teste en ny stil af på, det er ved at gå i genbrug. Her kan du for en lille slik penge købe tøj, som er i god stand, og som kan sammensættes på nye måder. De fleste genbrug har prøverum, så du kan prøve det af, inden du køber det – Præcis ligesom hvis det var i en tøjbutik med helt nyt tøj.

Når du køber tøj i genbrug, så passer du også på planeten, hvilket aldrig er dårligt.