KarlsKicks.dk – en unik sneaker shop

Er du vild med sneakers? Arbejder du på en samling, eller ønsker du bare at passe godt på dine dyre sko? Uanset hvad så har KarlsKicks.dk uden tvivl det, du skal bruge.

KarlsKicks.dk er et dansk brand, der blev startet i 2015. I dag består KarlsKicks både af en fysisk butik inde i København samt en fed online shop, hvor du finder alle de fede produkter. På KarlsKicks.dk finder du både de unikke custom sneaks, skopleje, accessories og meget andet. De fleste kender til mærkerne Adidas og Nike, og derfor finder du også et hav af forskellige modeller fra disse brands hos KarlsKicks.dk, således kan du være med på den nyeste mode og trends. Der er et hav af forskellige mønstre  Der er altså garanti for, at du finder noget, som passer lige netop til din smag.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her alle produkterne fra KarlsKicks.dk.

Design dine egne sko hos KarlsKicks.dk

Udover de unikke custom made sneakers, kan du også kreere dine helt egne sneakers, hvorfor du hos KarlsKicks.dk kan købe en masse forskellig maling. Der er mange farver at vælge i mellem, og så er det altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan dine nye sko skal se ud.

Samtidig finder du også alt, hvad du skal bruge til at rense og vedligeholde dine sko. Mange har nemlig en tendens til at finde ting i hjemmet til at rense deres sko med. Dette kan dog ødelægge skoene endnu mere, og derfor anbefales det, at du anskaffer dig noget rens og pleje, som egner sig specifikt til dine sko. Du har også mulighed for at få genopfrisket dine gamle, slidte sko. Hvis altså du har et par sko, som er blevet rigtig slidte, men som du er utrolig glad for, så kan de hos KarlsKicks blive fikset, således bliver der pustet nyt liv i dine gamle sneakers. Uanset hvad du mangler til dine sko, så finder du det hos KarlsKicks.dk. Gå på opdagelse i de mange fede varer og bliv inspireret til, hvordan dine nye sneakers skal se ud.