Køb ByBiehl smykker og Calvin Klein ure fra Guldsmed Østergård

Smykker af enhver form, kan give utroligt flotte og lækre detaljer til dine outfits. Hos Guldsmed Østergaard er de klar over, hvor vigtigt det rette smykke kan være, og de har derfor også et flot udvalg af smykker i forskellige design. Du finder bl.a. ByBiehl smykker og Calvin Klein ur, iblandt meget andet.

Giv tilbage til naturen – gå med ByBiehl Jungle Ivy smykker

Elsker du flotte smykker, der ikke bare giver ekstra unikke udtryk, men også har en positiv effekt på miljøet? ByBiehl smykker er uden tvivl det rette valg for dig, der ønsker 100 % genanvendt guld og sølv. Foruden deres genanvendte guld og sølv, har ByBiehl smykke også et program, der giver tilbage til naturen. Med hvert ByBiehl smykke der er solgt af Jungle Ivy kollektionen, er der plantet Mangrove træer i områder, hvor skovrydningen har taget overhånd. ByBiehl smykker er derfor meget mere, end blot et flot vedhæng, og lækre detaljer til ens outfit. Gennem køb af nogle kollektioner fra ByBiehl smykker, er du en del af den forandring, vores verden har brug for. I udvalget af ByBiehl smykker kan du desuden også finde Beautiful Denmark kollektionen, Forget Me Not og Mini Sparkle, der hver især har smukke og anderledes detaljer. Du kan lære meget mere om ByBiehl smykker på guldsmedoestergaard.dk, hvor du også kan finde de flotte kollektioner.

Udtryk din stil med et Supreme Calvin Klein ur

Er du derimod på udkig efter et ur, så er et Calvin Klein ur uden tvivl, den helt rigtige løsning. Guldsmed Østergaard har også et bredt udvalg af de flotte Calvin Klein ure, der kommer i flere forskellige variationer, med flotte og lækre detaljer. Du kan vælge et elegant Calvin Klein ur, til et finere arrangement, eller til hverdag hvis det er det, du foretrækker at gå med. Der er dog også nogle mere robuste modeller at vælge imellem. Calvin Klein ur findes til både mænd og kvinder, og fås i serier som Classic, Achieve, Supreme, Steadfast og High Noon iblandt mange andre. Selvom der er stor forskel på design, størrelse og detaljer, kan du altid være sikker på, at det er ure i kvalitet. Det Schweiziske mærke er netop kendt for kvaliteten, og leverer altid et flot og unikt resultat. Du kan derfor være sikker på at et Calvin Klein ur, altid er det rette valg.

Guldsmed Østergaard er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Du kan tage kontakt over mail, chat eller telefon. Bestiller du smykker fra dem, er du garanteret fri fragt i hele Danmark.