Kom helt ned i gear med spa og wellness i Nordjylland

Trænger du virkelige til at komme ned i gear og slippe væk fra hverdagen? Så er det med sikkerhed spa og wellness i Nordjylland som du skal besøge. Med spa og wellness i Nordjylland kan du opleve den dejlige følelse af Romulus. Med Romulus kan du slippe alle hverdagens bekymringer og pligter derhjemme. I Romulus findes der kun nuet og det er inspireret af det antikke Rom. Der er blevet skabt et velværeunivers med det nyeste indenfor wellness og spa, mens du er omgivet af søjler, rislende fontæner og kampstensvægge, hvilket er med til at gøre oplevelsen bedre. Med Romulus er det ligesom at rejse tilbage til det antikke Rom, og du vil hurtigt opdage at Romulus er mere end bare det traditionelle wellness. Ønsker du derfor at slippe alt og bare slappe af, så er det med sikkerhed at du skal tage et smut forbi spa og wellness i Nordjylland.

Spa og wellness i Nordjylland – Danmarks største sauna

Hos spa og wellness i Nordjylland kan du opleve Danmarks største sauna, mens du nyder en flot havudsigt. Mens du nyder den flotte udsigt kan du samtidig nyde saunagus i høj kvalitet. Du kan nyde varmen, musikken, lyset, imens gusmesteren spreder en duft af magi fra de æteriske olier på de varme lavasten. Udover det normale saunagus, hvor de fleste kun er forbeholdt voksne, så har du også mulighed for at opleve en længerevarende meditationsgus eller showgus. Skynd dig derfor ind og book en tid til den behagelige sauna fra spa og wellness i Nordjylland.

Svømmehal og fitness hos spa og wellness i Nordjylland

Slapper du mere af med det aktive, så er det også og finde i spa og wellness i Nordjylland. De tilbyder nemlig både fitness og en svømmehal. Du har mulighed for at tage et lille smut i fitness og træne, mens du har havudsigt, eller du kan vælge at tage en holdtræning, det er helt op til dig selv. Du kan også finde andre aktiviteter som badminton, squash og meget mere. Du kan også tage et smut i svømmehallen og svømme nogle baner eller spille noget vandvolley. Er du derfor en person, der finder frihed i det aktive, så tag et smut forbi spa og wellness i Nordjylland.