Mangler du handsker til vinteren, så er Rhanders handsker perfekt til dig!

Rhanders handsker er et must-have i enhver vintergarderobe. De er fremstillet af materialer af høj kvalitet og er bygget til at holde længe. Rhanders-handskerne holder dine hænder varme og tørre hele vinteren igennem.

Rhanders handsker har været en fast bestanddel af handskeindustrien i mange år. Virksomheden har været den eneste tilbageværende handskeproducent i Randers siden 1970’erne og er derfor den eneste virksomhed, der stadig fremstiller de berømte “handsker fra Randers”. Rhanders-handskerne er kendt for deres kvalitet og holdbarhed, og er et populært valg for dem, der kender dem. Hvis du er på udkig efter et par kvalitetshandsker, der holder i mange år fremover, så er Rhanders det rigtige valg.

Rhanders handsker er lavet af høj kvalitet

Rhanders handsker er et holdbart produkt af høj kvalitet, der vil holde i mange år. Handsker er fremstillet af de fineste materialer, der findes, og håndværket er af største vigtighed. Deres handsker er perfekte til dem, der sætter pris på kvalitet og holdbarhed. Randers Handskerne vil holde dine hænder varme og tørre under alle vejrforhold. Deres handsker fås i en række forskellige størrelser, så de passer til enhver hånd. Deres handsker er det perfekte valg til dem, der ønsker det bedste. Bestil dit par Rhanders handsker i dag!

Historien bag Rhanders handsker

Rhanders handsker er blandt de mest kendte og respekterede mærker i handskeindustrien. Virksomheden har været i hænderne på blot fire familier siden 1811, og den seneste familie har drevet virksomheden i tre generationer. Rhanders er stadig aktive og bringer deres verdenskendte ekspertise ind i hvert eneste produkt, og i 2019 begyndte en ny familie det næste skridt i Randers Handskers’ historie – at bringe det hæderkronede mærke videre til næste generation gennem de tidløse kvalitetsprodukter i RHANDERS-kollektionen. Rhanders handskerne er kendt for deres holdbarhed, komfort og stil og er en favorit blandt både professionelle og afslappede handskebrugere. Med en Rhanders handske kan du være sikker på, at du får en høj-kvalitetsprodukt, der vil holde i mange år fremover.

Så står du og mangler et par stilfulde handsker i kvalitet og vil du gerne være sikker på at de er lavet af det bedste materiale, så er Rhanders handskerne perfekt til dig!