Mangler du inspiration til indretningen af stuen? – Så kig med her

Er du lige flyttet i lejlighed eller hus og skal til at indrette? Så er du havnet det rigtige sted. Det kan være noget af en mundfuld at skulle til at indrette et nyt rum, hvis man ikke lige ved, hvor man skal starte. Du kan eventuelt starte med indretningen af stuen. Stuen er et samlingspunkt, hvor man kan samles til hyggeligt samvær. Derfor skal rummet også indrettes, så det er et hyggeligt og behageligt rum at være i. I en stue skal man selvfølgelig have en sofa og et sofabord, men også lamper. Her kan du eventuelt kigge på lamper fra anderssen og voll.

Skab en rød tråd i indretningen

Når du skal indrette et rum som stuen, kan det være en god ide at skabe en rød tråd, i indretningen. Du kan derfor med fordel have en vision for, hvordan rummet skal indrettes. Om du for eksempel ønsker en stue i nordisk stil, eller ønsker en mere farverig stue. Det er helt op til dig, da det kun er fantasien, der sætter grænser for indretningen. Du skal som sagt have en sofa, et sofabord og et tv bord. Det er alle ting, der hører til en stue. Disse møbler skal du vælge i den stil, du ønsker at gå efter. Man skal naturligvis også have belysning i stuen. Her kan du enten vælge loftslamper eller gulvlamper, der kan passe til resten af indretningen. Her kunne lamper fra anderssen og voll, måske være en mulighed.

Tag et kig på nettet

Hvis du ønsker at kigge på sofaer eller lamper fra anderssen og voll, eller blot mangler mere inspiration, så finder du det hele på nettet. Der findes et stort udvalg af møbler og boliginteriør. Så mon ikke du kan finde noget, der falder i god smag, hos dig.