Nølla fashion – lækker og moderne dansk tøj

Mangler du noget nyt til garderoben? Kunne du godt tænke dig noget moderne tøj i nogle flotte farver, som kan sammensættes med alt? Så bør du tage et kig på udvalget fra Noella fashion.

Noella fashion er et dansk brand, der har lokation i det nordjyske. Historien startede i 2016, hvor Noella begyndte at udvikle super fine og smarte styles, som passer ind i enhver garderobe. Hvert år bliver der lavet 6 kollektioner med ready-to-wear tøj – 2 store kollektioner og 4 små. Kollektionerne designes ud fra de nyeste trends, og derfor kan du altid være helt sikker på, at du med Noella fashion er med på moden. Udover, at Noella fashion laver skønne styles, så laver de også lækre tasker. Dette brand er ualmindeligt hurtigt voksende og populært, og i dag er deres styles derfor også repræsenteret i over 100 udvalgte retail-butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland og Færøerne.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her de fantastiske styles fra Noella fashion.

Noella fashion sætter prikken over i’et på ethvert outfit

Noella fashion designer tøj, som finder inspiration i den minimalistiske, skandinaviske stil. Derfor er tøjets udtryk også utroligt afslappet, og det er funktionelt i hverdagen, men stadig nemt og hurtigt at pifte op, hvis du skal bruge det til mere formelle arrangementer. Du finder bl.a. fine blomsterprints og flotte farver blandt udvalget af Noella fashion, og du kan nemt sætte prikken over i’et på ethvert outfit, hvis du vælger at tilføje en taske eller vest fra Noella fashion. Brandet lader sig dog ikke begrænse af den skandinaviske stil. De udforsker også i mange andre stilarter, og derfor er det et brand for dig uanset, om du er til den casual, feminine eller rå stil. Du finder bl.a. den populære Dagmar kjole samt den ligeledes elskede Lipe kjole, som er det absolut sikre valg til enhver fashionista.

De fede tasker findes i en masse forskellige farver, og så er de lavet i ruskind. De er utrolig praktiske med to lommer foran med et stort rum indvendig samt små rum inde i tasken. Alle rum lukkes med lynlås, så du ikke mister dine ting. Du kan altså være både smart og praktisk på samme tid.