Ny garderobe? Her er 2022’s største trends inden for kvindemode

Foråret og sommeren nærmer sig, og det er naturligvis ensbetydende med, at du snart må ud og shoppe nyt tøj, så du kan møde de nye og varmere årstider med en garderobe, som sidder lige i skabet, og som passer til det nye år.

Men måske har du brug for lidt inspiration til, hvad du skal fylde klædeskabet op med i år? Så læs med herunder og se, hvad der hitter inden for kvindemode i 2022.

Du kan også kigge med blandt udvalget af modetøj hos Det Halve Kongerige, hvor du finder et bredt udvalg fra Blusbar by basics, der byder på elegant og stilrent tøj til enhver lejlighed.

Grøn, grøn og atter grøn

En af de helt store trends i 2022 er tøj i farven grøn. Det skyldes selvfølgelig, at grøn er en flot og frisk farve. Men grøn er faktisk også håbets og genskabelsens farve, hvor det netop giver god mening at klæde sig i grønt oven på den globale pandemi, der forhåbentligt snart er et overstået kapitel.

Grøn ses derfor både i bluser, i kjoler, i bukser samt i mange andre beklædningsdele, og grøn kan derfor også være det helt rette valg for dig, der gerne vil klæde dig i en moderigtig og meningsfuld farve.

Dine skuldre i centrum

Mange modeskabere er i år enige om, at dine flotte kvindeskuldre skal være i fokus i 2022. Derfor er alt tøj med pufærmer, skulderpuder og lignende et stort hit, mens også kjoler og bluser, der viser dine bare skuldre frem, er populært i årets mode.

Masser af læder

Hvis du elsker læder og det flotte læderlook, er 2022 året for dig. Her finder du læder i alt fra blazere til nederdele, og du kan derfor sikkert også finde en beklædningsdel med læder, som passer helt perfekt til dig.