Nyt år, god stil

Julen og det nye år står lige for døren. Ud over gaverne til jul, hvor nyt tøj eller nye accessories er oplagte gaveideer til manden, der har alt, så er et nyt, lækkert bælte, eller en ny t-shirt, oplagte basis tilføjelser til garderoben, så du kan være klar til at tackle det nye år. Vi elsker at genopdage og revolutionere os selv med f.eks. nytårsfortsæt efter d. 1. januar, men det kan være rart også at forsøge at genopdage vores stil med årsskiftet. Selvfølgelig må vi også tænke på anvendeligheden og brugbarheden af de ting og sager vi indkøber til os selv, men nogle genstande i ens garderobe kan vi bare ikke leve uden.

Den perfekte t-shirt

T-shirten er muligvis det mest grundlæggende stykke beklædning du kan komme i tanker om. Den kan være udtryksfuld i alle sine former. Den skaber et godt klædeskab. Uden en god t-shirt falder hele garderoben. Med anerkjendt t shirts får du en masse valgmuligheder i forhold til den perfekte t-shirt, hvilket betyder, at det udtryk, som du går efter, vil være at finde. Om du er til en lille lomme på brystet, nedtonede farver eller striber er underordnet, fordi der er en variant til enhver smag. Du behøver derfor ikke lede en masse forskellige steder, da alle disse gode muligheder er samlet ét sted. Når vi leder efter nyt tøj er forholdene den er skabt under essentielle, og disse er altid værd at undersøge i denne forbindelse.

Den essentielle accessory

En anden genstand, et stykke tilbehør, som din garderobe står og falder med er bæltet. Helt bogstaveligt falder dine bukser uden dette essentielle stykke læder. Her er et mulberry bælte det oplagte valg. Et mere high-end valg end det du finder i din lokale herretøjsbutik, men også et mere budgetvenligt alternativ til de finere forhandlere, der findes i luksusvarebranchen. Man skal dog aldrig gå på kompromis med kvaliteten af et godt bælte.