Ønsker du nye smykker? Få dem billigt fra en dansk designer

Vil du gerne ligne en million – uden du behøver bruge en million? Så gælder det om at lede efter tøj og smykker med et flot udseende, du ikke er nødt til at skrabe kistebunden for at få råd til. Hvor at du kan få en masse flotte og billige sager fra udenlandske forhandlere og producenter, skader det ikke at søge smykker fra danske designere. Danske smykkedesignere er nemlig gode til at tænke nyt.

Smykker fra Jane Kønig er anderledes, men flotte

Bl.a. kan du få smykker fra Jane Kønig, hvilket både er navnet på brandet og på designeren, som var den, der startede foretagendet. Ringe og øreringe fra Jane Kønig er ikke sprudlende farverige, men har et stilrent og dog diskret design. De ædelmetalliske farver går igen i flere af produkterne, og der er et klart fokus på at tænke anderledes. Dette kommer fx til udtryk ved Jane Kønigs horn-øreringe.

Kreative øreringe med kant fra et dansk mærke

Andre kreative og anderledes øreringe fra mærket tæller deres Curly Hoops-øreringe, der er formet som en spiral, der er bøjet, så begge ender møder øreflippen. Ønsker du noget med kant i den mest bogstavelige forstand, så tjek Jane Kønigs Small Sun-øreringe. Disse er formet som en meget kantet sol – lidt a la en julestjerne, men bare til dine ører. Formfuldendte smykker laver mærket mange af.

Udvid din smykkesamling med nye øreringe for få penge

Men hvad med priserne? Jane Kønig-smykker kan du få billigt, så du behøver ikke punge ud i 1000-vis af kroner for at kunne tilføje brandets finger- og øreringe til dit smykkeskrin. Faktisk så kan du få nogle af mærkets billigere modeller for 200-300 kroner. Hvis du ikke gider have de samme smykker på hele tiden, så forny din smykkebeholdning med nogle billige, anderledes smykker fra Jane Kønig.