På jagt efter strik i høj kvalitet? Så er Sandnes Garn svaret

Uanset om du er en erfaren strikker, eller du først lige har slået dine første masker op, har du naturligvis brug for godt garn til dine strikkeprojekter. Der findes et væld af garn på markedet, men er du på udkig efter højkvalitets garn, så gå på opdagelse i VegaGarn’s udvalg af Sandnes Garn. Men hvem er Sandnes Garn, og hvad kan de tilbyde dig af lækre produkter? Det kan du blive klogere på i artiklen her.

Sandnes Garn er en af Norges ældste uldfabrikker

Når du vælger produkter fra Sandnes Garn, køber du kvalitetsgarn fra en uldfabrik, der går 135 år tilbage. Sandnes Garn har nemlig produceret uldgarn siden 1888, hvilket gør uldfabrikken til én af de ældste i Norge. I dag er de Nordeuropas største producent af håndstrikkegarn med et kæmpe udvalg af alverdens garntyper i flotte farver. Hos Sandnes sætter de en ære i at kombinere gamle traditioner og materialer med nye innovative idéer, og den gamle fabrik rummer i dag én af verdens mest moderne spinderier. De gamle traditioner bliver således ført videre i den optimerede og moderne produktion.

Find dit Sandnes garn hos VegaGarn

Skal du i gang med at strikke en ny sweater eller et par lækre strømper, og ønsker du at bruge højkvalitets garn med lang holdbarhed? Så finder du hos VegaGarn et stort sortiment af Sandnes garn. Selvom Sandnes er en virksomhed med mange år på bagen, er der naturligvis kommet nye materialer til. Alpakkauld, alpakka silke, merinould og silkemohair er blot nogle af de garntyper, du kan vælge mellem. Når du shopper garn fra Sandnes Garn, får du altid topkvalitet. Brandet har stor erfaring med at producere godt, traditionelt garn. Desuden er de meget opmærksomme på gode arbejdsforhold og dyrevelfærd på rejsen til fra får til butik, så du kan købe garn med god samvittighed.

Når du strikker, bidrager du til slow fashion

Strik er godt for mange ting. Det kan bl.a. være en god måde at slappe af på efter en lang dag, og så er det bare virkelig tilfredsstillende at se et projekt tage form. Derudover bidrager du også til at fremme slow fashion, når du strikker, og på den måde tager du ikke lige så stor del i brug-og-smid-væk-kulturen. I stedet fremmer du holdbarhed og det gode håndværk, hvilket bringer et væld af fordele med sig.