Paw Patrol er populært blandt børn

De fleste børn vil nikke genkendende til, at de kender Paw Patrol hvis de blev spurgt. Paw Patrol er en hund, der både indgår i tegnefilm men også som legetøj. Sammen med sine venner Marshall, Chase og de andre hunde, klarer de alverdens udfordringer.

Den enkelte hund har sine helt særlige evner til at kunne hjælpe i samfundet. Paw Patrol er politihund, Marshall er brandmandhund, Skye er helikopterhund og Rocky er skraldespandshund. Paw Patrol har mange venner og sammen udfør de en fælles enhed således, at de kan hjælpe andre hunde på hver deres måde.

Tegnefilm

Paw Patrol har taget mange børn med storm, da det er et spændende univers hundene lever i. Det er aldrig til at vide hvilken slags opgave de bliver udsat for.

Der findes et hav af tegnefilmsafsnit hvor hundene redder forskellige hunde og mennesker i nød. Der er ikke et problem som de ikke kan løse. Denne spænding er med til, at børnene bliver revet med ind i fantasiuniverset.

Der er hele tiden noget som hundene skal klare, hvilket gør de forskellige afsnit spændende fra start til slut.

Forskelligt tilbehør

Ifølge statistikker bliver der solgt rigtig meget Paw Patrol legetøj på det danske marked, da børnene elsker at kunne opdigte deres egne lege med figurerne. Der er en masse forskellige elementer at kunne få til samlingen, hvilket gør Paw Patrol tøj og legetøj til et genialt ønske til både fødselsdag og jul.

Hundene kan tilkøbes i separate pakker med det element, som de repræsenterer. Det vil sige, at Paw Patrol kan købes med en politibil, imens Marshall kan købes med en brandbil.

Det er sejt at have Paw Patrol tøj

På mange værelser indgår Paw Patrol på mere end en genstand. Du kan f.eks. købe de populære hunde på sengetøj og tøj. Børn syntes det er sejt at have deres tegnefilmsfigur på tøjet, da det viser, hvad de godt kan lide at lege med.

Hvis en anden også er vild med det, så er det ret sejt for et lille barn at kunne blære sig med noget fedt Paw Patrol tøj med hundene på. Du kan købe Paw Patrol tøj til børn i de fleste børnebutikker, da dette er meget populært i øjeblikket.

Det er genialt at give familien I forbindelse med fødselsdags- og juleønsker er det genialt at lade familien købe strømper, undertøj, bluser, bukser og T-shirts med Paw Patrol, så barnet har en masse yndlingstøj at vælge imellem.