Personlig træner uddannelse – Bliv certificeret personlig træner

Kunne du godt tænke dig at hjælpe folk med at komme i form, få deres drømmekrop og lave en total livsstilsændring? Så skal du helt sikkert tage en personlig træner uddannelse. Det at være personlig træner, har de seneste par år været i stor vækst, da der er en stigende interesse for personlige trænere. Som uddannet personlige og certificeret  træner så får du altså en uddannelse og titel, der er en utrolig eftertragtet vare. Denne uddannelse er europæisk anerkendt og efter bestået eksamen vil der på dit eksamensbevis stå at uddannelsen er godkendt af Europe Active. Som en certificeret personlig træner vil du kunne følge dine klienter eller kunder tæt og være en aktiv del af deres træningsudvikling og livsstilforbedringer . Det kræver ingen specielle forkundskaber, kun en vis portion nysgerrighed og interesse for fitness og træning. Det betyder også at du ikke behøver at være fitnessinstruktør for at tage uddannelsen. Kunne du derfor godt tænke dig at vide mere? Så skynd dig ind på siden lige nu og læs om personlig træner uddannelse. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Personlig træner uddannelse – Hvad er det?

Når du tager en personlig træner uddannelse, så får du en grundig indføring i de emner og værktøjer, der er relevante. Udover det så sætter uddannelsen også fokus på din rolle som personlig træner og den betydning, du som menneske bibringer andre gennem dit erhverv. De undervisere du vil få, vil oftest være fysioterapeuter eller Cand. Scient i Humanfysiologi og til tider andre personlige trænere og erfarne konsulenter. Det betyder at alle underviserne vil være utroligt kompetente og engagerede inden for deres fag. Det betyder derfor at der er garanti for, at du får faglighed og kvalitet i din undervisning.

Personlig træner uddannelse – Hvor lang tid tager det?

En personlig træner uddannelse tager mellem 8-21 uger, alt afhængigt af, hvilket hold ud vælger. Du kan vælge imellem hold med undervisning en eller to gange om ugen. Uddannelsen vil være på 170 lektioner, hvor 80 af de lektioner er træningsteori og praktisk undervisning i klasselokalet og fitnesscenteret. De resterende 90 lektioner vil være teori og foregå online. Ved at tage del af uddannelsens teori som online undervisning, vil du få stor fleksibilitet og det bliver effektivt kombineret med den praktiske undervisning. Har du derfor haft en drøm om at blive personlig træner? Så hop ind på siden og læs mere angående en personlig træner uddannelse.