Pift dit tøj op med hjemmelavede smykker

Hvis der er noget, der pifter dit tøj op, så er det smykker. Smykker gør rigtig meget, hvis du synes, at dit tøj er kedeligt en dag. Det er en god måde at gøre din stil mere personlig på. Specielt hvis du laver dine smykker selv. Men hvordan gør du det?

Køb perler og tråd til dine smykker

Første skridt til at komme i gang med hjemmelavede smykker er, at du finder en hel masse perler, tråd m.m. Jo mere forskelligt du har, desto nemmere er det også at komme i gang. Det er en god idé at gå efter nogle perler i farver, som passer til din garderobe.

Se alle perler til lave dine egne smykker.

Prøv dig frem

Der er ikke noget, der er rigtigt og forkert, når du laver dine egne smykker. Derfor handler det meget mere om, at du skal prøve dig frem. Hvis du prøver forskellige metoder, perlesammensætninger m.m., så finder du på et tidspunkt noget, der giver et flot resultat.

Du kommer helt sikkert ud for, at du laver noget, der ikke falder i din smag, men så lærer du bare noget af det. Hvis du bliver ved med at lave forskellige smykker, så er der lige pludselig noget, der fungerer.

Desuden findes der mange forskellige guides online til forskellige smykker. Det er en stor hjælp, hvis du er helt på bar bund.

Lav smykker med dine veninder

Hjemmelavede smykker pynter ikke bare i din garderobe. Det er også en rigtig hyggelig og afslappende aktivitet. Så hvis du har lyst til at lave noget nyt med dine veninder, så er det en rigtig god idé at lave smykker sammen. Du får måske også en hel masse nye idéer, når du får inspiration fra dine veninder og omvendt. Det kræver ikke ret meget at komme i gang, men det er rigtig hyggeligt.