Renover boligen, og vær med på moden

Mange forbinder fashion med tøj og generel påklædning, da det er, hvad det typisk fremstilles som. Det er dog vigtigt at minde sig selv om, at fashion også er alt muligt andet. Fashion handler i bund og grund bare om, hvad der ser godt ud – og så er det lige meget, om det er huset, tøjet eller bilen.

I forbindelse med tøj skifter det fra tid til anden, hvad der er på mode, og hvad der dermed kan betegnes som fashion. Men som der blev skrevet i starten, er fashion også for eksempel et ord, der kan bruges i sammenhæng med boligens stand. Også i den sammenhæng skifter tendenserne, og hvad man kan kalde for fashion. Et år er det måske en populær idé at tilbygge en altan, mens det et andet år er tagene, der er gang i. Mangler du inspiration til, hvilken trend du kan starte eller hoppe med på, så se det her. Så kan du komme dine bekendte i forkøbet og overraske dem ved næste besøg.

Indeni og udenpå

Lige så vel som vi både har tøj og overtøj til flere sæsoner end kun en, har vi også nogle gange boliger til flere sæsoner. Det kan for eksempel tage form af et sommerhus ved Vesterhavet eller et andet sted i det danske landskab. Hvis du er indehaver af et sommerhus, glemmer du måske indimellem også at forandre noget ved det. To boliger på en gang er en stor mundfuld. Men et nyt tag eller et ”grønt” initiativ med et grønt, mosbegroet tag skader ikke. Det bidrager tværtimod til en endnu hyggeligere sommerhusstemning. Hvis du vælger det grønne tag, kan du og andre også udefra fornemme naturen bedre. Det er ofte præcis, hvad formålet med en sommerhustur er.