Sådan finder du den rigtige plus size badedragt

Det kan være svært at finde den rigtige størrelse badedragt, især når man er plus size. Her er det vigtig at man har styr på sin egen kropsstørrelse. Da badedragter er lavet af nylon, er de svære at måle. En tommelfingerregel siger dog, at du skal gå efter din konfektionsstørrelse. Bruger du f.eks. en størrelse 48 i bukser, skal du også gå efter en størrelse 48 i en plus size badedragt.

Når du får den hjem og prøver den, er det vigtigt at huske på hvordan nylon opføre sig når det bliver vådt. Det er nemlig her de fleste går galt i byen, især med badedragter i plus size.

Badedragten skal sidde stramt til, når du prøver den derhjemme. Selvfølgelig ikke så stramt at du ikke kan trække vejret, men det gør ikke noget at den sidder strammere end du er vant til med almindeligt tøj. Så snart du kommer i vandet ændre dette sig nemlig. Her udvider badedragten sig en størrelse, og der kan godt give uheldige situationer, hvis ikke badedragten har siddet til, mens du var på land.

Du kan dog overveje, om du mest ligger på stranden, og derfor ikke har behovet for at komme i vandet, eller om du er en vandhund, der mest er i bølgen blå.

Har du en rigtig stor barn, kan det være nødvendig at gå en størrelse op, i forhold til hvad du normalt bruger. Plus Size kroppe kan være meget forskelligt udformet, men du vil i langt de fleste tilfælde, kunne finde en badedragt der også passer netop dig.

Er du i tvivl om hvilken størrelse badedragt du skal bruge, kan du med fordel tage fat i en af de specialist netbutikker der føre den badedragt du har udset dig. De vil i de fleste tilfælde kunne guide dig over telefonen, så du bliver mere tryg, når du skal vælge plus size badedragt.