Sådan eksperimenterer du med din stil

Mange kan sikkert nikke genkendende til at hive de samme stykker tøj frem fra garderoben de fleste morgener. Man kan tit ende med at holde sig til de sikre valg, når det kommer til ens outfits, da man måske får lidt sommerfugle i maven ved tanken om at bryde sin komfortzone. Dette er helt almindeligt at have netop sådanne tanker, men det skal ikke holde dig tilbage fra at udforske nye stilarter og trends. Det er nemlig noget, alle og enhver kan opnå, hvis man langsomt og gradvist rykker ved sin komfortzone dag for dag. Hent inspiration til hvordan du kan bære dig ad lige her.

Afprøv noget helt nyt

Det kan føles nervepirrende at springe ud i noget helt nyt, når det kommer til ens påklædning. Man kan måske være nervøs for reaktionerne fra omverdenen, men det skal ikke komme i vejen for, at du afprøver noget nyt og spændende. Hvis du for eksempel aldrig går i sneakers, men du leger lidt med tanken om at prøve det – så bør du helt sikkert give det et forsøg. Et par Adidas kan nemlig passe til de fleste hverdagssammenhænge. Du kan eventuelt starte i det små med en lille ny ting til garderoben, eller du kan afprøve i selskab med nogen, du føler dig tryg ved.

Hent inspiration hos din omverden

Hvis du er interesseret i at eksperimentere mere med din stil, men du ikke helt ved, hvordan du skal gribe det an, så er det en god idé at støtte dig op af sin omgangskreds. Du kan for eksempel tage ved lære af din veninde, som du synes, klæder sig ekstra smart, eller måske har du en kollega, som har den mest inspirerende stil. Tag at kig omkring dig og lad inspirationen strømme ind. Det kan nemlig hjælpe dig godt på vej i din rejse mod en stilforbedring.