Sådan får du garderoben til at holde længere

Det kan være dyrt at se godt ud, det er bekendtgørelse, som alle modefanatikere må gøre sig en dag. Derfor giver det også god mening at få dit tøj til at holde i flere år. Dette er naturligvis godt for din pengepung, men også fornuftigt for miljøet. Du har derfor mange gode grunde til at undersøge, hvordan du får dit tøj til at holde længere. I denne artikel finder du 3 gode råd til hvordan du kan gøre netop dette, så læs med nedenfor, hvis du er træt af, at dit tøj bliver udskiftet hurtigere end forventet.

Skift strygebrættet ud

Det er tidskrævende at stryge dit tøj, men må den anden side vil du heller ikke have, at du ser sjusket ud, fordi dit tøj krøller. Men, der er endnu en årsag til at strygejernet bør udskiftet. Afhængigt af hvilket materiale dit tøj er lavet af, kan det nemlig være ganske beskadigende for tøjet. Derfor er et langt bedre alternativ en damper. Der er kommet mange flere dampere på markedet de seneste år. Udover at være mere tidsbesparende og praktisk, er en dampning også bedre for tøjet – og giver den samme effekt. Vil du undersøge denne mulighed nærmere? Se de bedste tøjdampere her.

Vær mere seriøs omkring vaskeanvisningen

Det er nok de fleste af os, som har tendens til at blot sortere vores tøjvask efter farver. Men dette er bestemt ikke det eneste du bør være opmærksom på. Igen vil det afhænge af materialet, som de tøj er lavet af. Der er f.eks. stor forskel på hvordan du skal vaske hør, bomuld eller polyester. For at sikre du ikke vasker dit tøj for hårdt med beskadigende effekt, skal du altid tjekke vaskeanvisningen.

Køb tøj i den rigtige kvalitet

Det afsluttende råd vil være, at du køber tøj i den rigtige kvalitet, selvom det måske er en anelse dyrere.