Savner du komfortabelt plus size tøj? Så læs med her

Det kan være svært at finde tøj, når man er lidt større end normalt. Der er dog flere og flere tøjbutikker, der fokuserer på at lave komfortabelt tøj. Disse butikker har ofte et stort udvalg af tøj i forskellige stilarter, farver og størrelser. Så hvis du savner komfortabelt plus size tøj, så tag et kig på NO. 1 by OX.

NO. 1 by OX laver komfortabelt tøj til kvinder

NO. 1 by OX laver komfortabelt plus size tøj til kvinder, der gerne vil have tøj, der sidder godt og er behageligt at have på. Tøjet er lavet i en blød kvalitet, så det er behageligt at have på, og samtidig er det også designet til at være flot og stilrent. Dette betyder, at man kan føle sig godt tilpas i sit eget tøj, uanset om man skal bruge det til hverdag eller fest. Tøjet findes i mange forskellige stilarter, farver og mønstre, så der er noget for enhver smag. Derudover findes der også et udvalg af forskellige størrelser, så man kan finde den helt rigtige pasform til sig selv – for der er ingen størrelser, der er forkerte.

Hvordan vælger man det rigtige tøj i plus size?

For det første skal du overveje, hvilken type krop du har. Er du for eksempel kurvet eller mere rektangulær? Kurvede kvinder har typisk en mindre talje og større hofter og bryster end rektangulære kvinder. Hvis du er kurvet, kan det være en god idé at vælge tøj med en V-udskæring eller et snit, der fremhæver din talje. Dette vil give dig et mere feminint look. Hvis du er rektangulær, kan det være en god idé at prøve noget med farver og mønstre for at give dig lidt mere liv.

Markedet er stigende

Plus size tøj findes i alle typer af tøj – lige fra bukser og jeans til kjoler og nederdele. Størrelserne er typisk 42-52, men det kan variere fra butik til butik. Det er et stigende marked, da der er kommet større fokus på at ingen kroppe og størrelser er forkerte. Dette betyder dog ikke, at alle butikker fører plus size – men heldigvis er der flere og flere butikker, der begynder at fokusere på dette marked. Derudover findes der også mange webshops, der sælger det – hvilket giver en stor frihed for den enkelte forbruger.

Ligegyldigt hvilken kropstype du er, så handler det om at finde det tøj, som du føler dig bedst tilpas i – og så er det fuldstændig ligegyldigt, hvilken størrelse det er.