Shop hos Badeanstalten, og forkæl dig selv med lækker massageolie og velduftende kropsolie

De situationer, hvor du har brug for en tiltrængt timeout fra dagens mange opgaver, er det, som Badeanstalten efterstræber at bidrage til. Deres produkter indebærer fleres slags olier såsom en massageolie og en kropsolie. Derudover består deres sortiment af håndlavede sæber, bodyscrub og cremer m.m. Alle produkterne er danskudviklede i Nørresundby. Produktionen indebærer altid en dejlig duft æteriske olier, idet badeanstalten.dk har fokus på at skabe en dejlig sanseoplevelse for dig.

Slap af og nyd en massageolie fra badeanstalten.dk

Ønsker du at forkæle dig selv, så kan du med rette benytte nogle af Badeanstaltens produkter. For at give plads til det særlige, rolige øjeblik, så tages der i deres sortiment udgangspunkt i den gamle badeanstalt, tidens trends og den smukke natur. Der er mulighed for at købe 3 forskellige bade- og massageolier på badeanstalten.dk. Det indebærer en variant med lavendel, en med citrus og en med ingefær. Hver massageolie er udviklet med tanke på at lade stilheden sænke sig og komme ned i tempo. De indeholder kun æteriske olier, som er med til at gøre olien meget velegnet til massage og bad. Når du benytter en massageolie, så hælder du ca. 4 spsk. olie i det varme vand i karbadet. Det er med til at gøre, at den ønskede massageolie giver det sanselige og velfortjente bad, du havde drømt om.

Blødgørende og fugtende kropsolie til alle hudtyper

Ønsker du blød og velfugtet hud, så har Badeanstalten mange produkter, du falder i din smag. De tilbyder alt fra bodylotion, 2i1-olie og -lotion og kropsolier m.m. En kropsolie bidrager med fugtgivende og blødgørende pleje. Derudover indeholder de velduftende olier, der hurtigt absorberes i huden. Sortimentet byder på 2 forskellige kropsolier, der har hver sin duft. Den ene kropsolie er meget velegnet til tør hud, hvor den anden er rigtig god til sensitiv og sart hud. De er fremstillet af 100 % naturlige råvarer i form af planteolier, planteudtræk og æteriske olier. Du anvender dem ved at massere den valgte kropsolie ud på tør eller fugtig hud, der er blevet frotteret let. De er også velegnet til veganere.

Ovenpå en travl dag med mange gøremål, der kræver meget af dig, så er det vigtigt at finde tid til selvforkælelse. Der findes få ting, der er mere afslappende og beroligende end at hoppe at ned i et varmt bad og glemme tid og sted. For at fuldende oplevelsen så er det vigtigt at benytte en dejlig massageolie eller kropsolie. Det er med til at gøre, at du får den sanselige oplevelse, du har ønsket dig. Det skaber et øjeblik, hvor du forkæler dine sanser og sætter øget fokus på selvforkælelse. Den dejlige og velfortjente pause kalder Badeanstalten for ’velvære med traditioner’.