Skal du på ferie? Sådan finder du det flotteste sommertøj

Hvis du skal til at på farve til et varmt land, er det super dejligt – det er dog vigtigt, at du lige får styr på, hvad for noget tøj, du faktisk skal have med. måske du mangler noget nyt og lækkert sommertøj til rejsen? Så får du her gode råd til, hvordan du finder det flotteste sommertøj.

Kig i skabet – hvilket sommertøj har du i forvejen?

Når du skal ud og have købt noget nyt sommertøj, er det en god ide først at finde ud af, hvad der allerede er inde i skabet. På den måde undgår du også at købe to af de samme ting, når du skal på shoppetur. Tag eventuelt alt dit tøj ud af skabet, så du kan få et komplet overblik over alt dit sommertøj.

Opdel det herefter i bunker, så du kan se, hvad det er, du faktisk skal kigge efter, når du skal ud og shoppe til rejsen. Det kan være en god ide at skrive dette ned, så du ikke glemmer at købe noget af det, når du skal på shopping tur. Husk også tilbehør, når du shopper – måske det kunne være noget med et par lækre nye solbriller?

Tag i butikkerne, når du skal købe tøjet

Selvom det er super nemt, når man skal bestiller tøj over nettet, er der også lidt en risiko ved det – du kan nemlig risikere, at tøjet ikke passer, når det kommer. Det ville være virkelig problematisk, hvis du så ikke har tid til at få købt noget nyt, inden du rejser.

Det kan derfor være en god ide at tage i butikkerne, når du skal finde det nye sommertøj til rejsen. På den måde er du sikker på, at alting sidder som det skal, og hverken er alt for småt eller alt for stort.