Smukt og funktionelt tøj fra Global Funk

Global Funk er et dansk tøjmærke, som blev stiftet i 2003. Det har siden stiftelsen fokuseret på at lave pænt denimtøj, som de designer, så det passer til tidens trends. De designer denimtøj til alle sæsoner og glemmer selvfølgelig ikke klassikerne, som altid vil være moderigtige. Brandet designer også overtøj. Netop deres overtøj er i de seneste år blevet super populært på grund af dets fantastiske forhold mellem funktionalitet og stil. Mærket bygger på sine denim- og overtøjskollektioner, hvori man finder smukke styles, som er lavet af lækre materialer. Designene er både aktuelle og alsidige, så de passer til nylige trends, forskellige sæsoner og kan sættes sammen med flere forskellige outfits. I det store udvalg af tøj fra Global Funk, kan man være sikker på at finde et smukt stykke tøj, som man kan bruge ofte og i lang tid, inden det går i stykker.

Bukser og jeans fra Global Funk

Bukser fra Global Funk finder inspiration i herrebukser. De er moderigtige og moderne, og deres afslappede, komfortable designs afspejler inspirationen. I mærkets udvalg af bukser finder man blandt andet behagelige bukser, som har et sporty look og en elastisk talje, og pæne bukser, som er lavet til de finere begivenheder i løbet af ugen. Disse er perfekte til eksempelvis et møde på arbejde, en cafétur med gode veninder og en date med kæresten/ægtefællen. Mærkets jeans passer ind i enhver garderobe. De er alsidige og forbliver moderigtige, hvorfor de kan bruges i mange år. Desuden er kvaliteten god, hvorfor de holder længe, hvis bare man passer på dem. De designer jeans til alle kroppe og i forskellige farver og vaske.

Overtøj fra Global Funk

I de seneste år er overtøj fra Global Funk blevet meget populært. Det er en fast del af deres udvalg, som de hele tiden udvider, fornyer og udvikler på. De ønsker at designe moderigtigt og praktisk overtøj, som kvinder kan bruge i mange slags vejr og til mange forskellige begivenheder i ugens løb. De designer både lange og korte jakker, veste, overskjorter og smukke flyverdragter. Materialerne, som de bruger, strækker sig fra denim til uld og fra fleece til dun, som fylder deres mange elegante og varme quiltede jakker og flyverdragter. Hvis man er på udkig efter sit næste par denimjeans eller noget godt overtøj til de koldere måneder, er Global Funk et fantastisk sted at starte. I deres udvalg kan du finde tøj til enhver smag og uendelig inspiration.