Smykker designet med hjerte og sjæl til dig

Der findes et kæmpe udvalg af forskellige former for smykker både til hverdag og fest. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i alle de brands, materialer og designs, der findes på markedet.

Der er noget tiltrækkende ved et smykke og bærer du et, bliver du nemt bemærket. Når solen eller lyset i et festlokale rammer dit smykke, glimter det og skaber den nok så berømte bling effekt. Der er smykkedesignere, der hele tiden følger med udviklingen og som bruger deres ekspertise til at skabe smykker, der passer til den enkelte. De vil gerne have, at du kan afspejle din personlige stil og udstråling med deres smykker.

Brug tanken og ideen bag smykkedesign i dit udtryk

Med skandinavisk design går du ikke helt galt i byen. Her er tænkt som med smykker fra Pilgrim i kvalitet, bæredygtighed og udvikling. Håndlavede og speciallavede smykker er fremstillet med hjerte og sjæl og smykkerne er unikke.

Du kan vælge lige fra det enkle og elegante design til det mere grove og specielle. Det er samtidig vigtigt for dit helbred, at en smykkedesigner har skabt smykkerne i hudvenlige og gerne nikkelfri materialer for at forhindre udslet og allergiske reaktioner.

Udlev dine drømme og strål med lækre smykker

Du kan udtrykke dig med dine smykker. Du kan have smykker i samme mærke og stil og holde dig til den traditionelle slags. Eller du kan mixe og matche på kryds og tværs af former, farver og materialer for at opnå et bohemian look.

På en kedelig gråvejrsdag kan det være fristende at shine sig op og finde de farverige smykker frem, der passer til dit dress. På den måde føles dagen lidt nemmere at komme igennem.

Du kan lave en ønskeliste over dine favoritsmykker og håbe på, at en venlig sjæl en dag bærer over med dig og forærer dig det smykke, som du har gået og drømt om. Til festen med vennerne kan du pynte dig ekstra op med lækre smykker og imponere drømmefyren. Hvem ved, om det måske ender med en Valentins gave?

Overrask selv med smykker som gave

Smykker som gave vil de fleste sætte pris på. Vil du glæde og overraske veninden, din mor eller din pige, kan du vælge et smykke, som de har ønsket sig længe og indfri deres drøm om et unikt armbånd, en halskæde eller ring. Selvfølgelig kan du også overraske manden, kæresten eller din søn med et herresmykke, der passer lige til deres stil.