Sølvtøj – brugt, men som nyt

Leder du efter noget flot sølvtøj, som gerne må være brugt, men som skal se ud som nyt? Så er du kommet til det rette sted.

Når et menneske dør, efterlader han eller hun typisk mange antikviteter, som kan være mange penge værd, og så er det familien, som skal vurdere, hvorvidt disse antikviteter skal sælges og gøre glæde hos en anden familie. Det er disse antikviteter, som du kan købe. Så står du og kunne tænke dig et sjældent stel eller noget flot og antikt sølvtøj, så er det måske lige det, du finder her. Der kommer hele tiden nye aktiviteter ind, så det er med at holde øje med, om den ønskede genstand lige pludselig dukker op. Sølvtøj besidder de fleste af, og især ældre mænd og kvinder passer særligt godt på ting som sølvtøj, og derfor kan du også være helt sikker på, at det er i den fineste stand. Det er ikke meget gammelt sølvtøj, som produceres mere, og derfor bliver man nødt til at lede efter det brugt. Nogle gange er man heldig lige at finde den type sølvtøj, som man har ønsket sig hele sit liv.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her udvalget af brugt sølvtøj.

Georg Jensen sølvtøj i kongemønster

Har dit ønske altid været, at eje antikt Georg Jensen sølvtøj, så er det nu muligt. Du finder nemlig sølvbestik i sterling silver i kongemønster. Dette sæt består af hele 56 dele, og flere af delene ligger i original ubrudt emballage. Dette sølvtøj er så velbehandlet, at det ser ud til slet ikke at have været brugt. Du finder ingen ridser på det, og oxyderingen er i perfekt stand. Dette er altså et sjældent godt tilbud for erhvervelse af dette attraktive og smukke designer bestik.

Hvis ikke det lige er sølvtøj, som du er ude efter, så kan du stadig med fordel tage et kig på udvalget, for her finder du nemlig også porcelæn. Du finder bl.a. mågestel i den fineste stand. Dette stel har en guldrande, som er velbevaret, og så er det naturligvis uden skår.

Du kender måske også til de berømte kongelige figurer, der hedder Amagerpige. Antikviteter som disse finder du også, og kan stå hjemme hos dig og pynte.